3 gode grunde til at købe påskegaver til dine medarbejdere

Overvejer du at købe påskegaver i år? Der er faktisk mange gode grunde til at investere i lige netop det. Vi har her samlet 3 gode grunde til, at du som arbejdsgiver bør give påskegaver til medarbejdere.

Det giver en god afslutning op til påskeferien

Påskeferien er en ferie, som langt de fleste holder, uanset om det enten kun er en kort en af slagsen eller om det er hele ugen. Ligesom juleferien er det derfor godt at holde en god afslutning op til påskeferien – og det kan man gøre ved at dele påskeæg (og andre lækkerier) ud til alle medarbejdere. Det er helt fantastisk at gå på juleferie med lidt lækkerier fra firmaet – uanset om det så er spiseligt eller nogle andre, skønne produkter.

Fysiske gaver er en anerkendelse

Påskegaver er dog ikke kun en god gave at gå på påskeferie på. Den viser i den grad anerkendelse fra virksomhedens side. Anerkendelse er vigtigt for de fleste medarbejdere. Der er nemlig intet bedre end at blive bekræftet i deres arbejde af cheferne. Det er et kæmpe skulderklap, når ledelsen giver hver enkelt medarbejder en lille gave at gå på påskeferie på – og det giver blot medarbejderne mere blod på tanden for at levere gode resultater.

Anerkendelse fostrer loyalitet

Anerkendelse giver ikke kun motivation blandt medarbejderne. Det fostrer også loyalitet. Faktisk er der mange, der decideret vælger at skifte arbejde, hvis de ikke føler sig hørt eller værdsat. Påskegaver er en fysisk anerkendelse, som gør, at mange medarbejdere føler sig godt tilpas i deres nuværende stilling – og det er uden tvivl noget, de vil huske på, når de f.eks. får tilbudt et andet arbejde.

Påskegaver er altså ikke spild af penge – faktisk lige modsat. Det er en investering i medarbejderne, og det er noget, der kan ses på bundlinjen – og i hvert fald på udskiftningen – i sidste ende.