Atrium Sankt Annæ

Atrium Sankt Annæ

Atrium Sankt Annæ er med sin eksklusive placering, stemningsfyldte atmosfære, tagterrasse og menu fra restaurant Tempo, et enestående selskabslokale til diverse fejringer og fester.

Tæt på Dronningen, tæt på Operahuset, tæt på alting

Hotel SKT. Annæ er et firestjernet boutiquehotel, som huser selskabslokalet Atrium Sankt Annæ.
Det er beliggende på en af Københavns absolut fineste adresser, ret op ad Amalienborg og et stenkast fra Operahuset, Københavns inderhavns broer og Skuespilhuset.

Sjæl og solskin

I Atrium Sankt Annæ er der højt til loftet og kig til både sol og stjerner igennem de store ovenlysvinduer.
Til Atrium Sankt Annæ hører en stor tagterrasse, hvor det er muligt at trække lidt frisk luft eller nyde en dejlig velkomstdrink med udsigt over Københavns tage og ikoniske kirketårne.
Der er er et stort smukt træ i midten af lokalet og sammen med Hotel SKT. Annæ’s rå ydermure, det rustikke trægulv og de stemningsfyldte dekorationer, skabes en stilfuld men også afslappet atmosfære, der leder tankerne hen på en baggård i Napoli.

Slip bekymringerne!

På Atrium Sankt Annæ skal du ikke bekymre dig om priser og hvor meget dine gæster drikker. Hvad enten du har inviteret til bryllup, barnedåb, konfirmation eller fødselsdag, så sørger vi for dine gæster. Vi har nemlig sammensat en samlet pris for op til 60 pax med alt inklusiv! Så inviter trygt dine gæster og det eneste du vil få ondt i hovedet af, er vinen – og ikke regningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Åbningstider

Alle dage

Kl 12.00-23.00

Kontakt

info@humanic.dk

7022 6575

Adresse

Adresse:
Sankt Annæ Plads 20
1250 København K

Fødselsdagsfest

Hold fødselsdag i Atrium Sankt Annæ

Inviter op til 60 personer til fødselsdagsfest – for samme faste pris på 25.000 kr.

Lad Atrium Sankt Annæ & Tempo stå for fejringen af din fødselsdag! Vi står for alt, du skal bare invitere dine gæster.

Vi har sammensat en pakke med alt, hvad du behøver af mad – og du må invitere for 1-60 personer til samme pris på 25.000 kr. – det er helt ned til 416 kr. pr. gæst!

Der er ingen skjulte omkostninger, du skal bare finde de 59 gæster, du vil have med.

Fødselsdagsmenu

Velkomstdrink & Snacks
Honning – og saltristede nødder
Kanapéer af gedeost, semitørrede tomater og oliven
– Spumante Bosco dei Cirmioli, Piemonte

Friskbagt foccacia med olivenolie til forret og hovedret

Forret:
Marineret laks med rucolacreme, citrus, capers og brunet smør-vinaigrette
– Le Bois Chalard, Chardonnay, Sauvion 2017, Frankrig

Hovedret:
Rosastegt kalv med trøffelsauce, selleri og svampe, serveret med små kartofler med gremolata og sæsongrønt med krydderurter og kerner

– Les Rafelieres, Pinot Noir, Sauvion 2017, Frankrig

Dessert:
Chokolade cheesecake med bær, mandler og marengs
– Ca’dei Mandorli, Brachetto, Piemonte

Buffet med kaffe, te & sødt
Amaretti, stempelkaffe, te og diverse avecs.

Vegetaralternativer:
Forret udskiftes med: Caprese med tomatvinaigrette, mynte og parmasan.
Hovedret udskiftesmed: Åben ravioli aubergine, svampe og romarin.

25.000 kr. 
Pris for ALT – for op til 60 personer!

BOOKING/SPØRGSMÅL
Kontakt os på  info@humanic.dk eller telefon 7022 6575 for booking

Se betingelser her

For flere muligheder: www.pakhusbryggen.dk

Bryllup

Hold jeres bryllup i Atrium Sankt Annæ

Inviter op til 60 personer til jeres bryllup – for samme faste pris på 25.000 kr.

Lad Atrium Sankt Annæ & Tempo stå for fejringen af jeres bryllup! Vi står for alt, I skal bare invitere jeres gæster.

Vi har sammensat en pakke med alt, hvad I behøver af mad – og I må invitere for 1-60 personer til samme pris på 25.000 kr. – det er helt ned til 416 kr. pr. gæst!

Der er ingen skjulte omkostninger, I skal bare finde de 59 gæster, I vil have med.

Bryllupsmenu

Velkomstdrink & Snacks
Honning – og saltristede nødder
Kanapéer af gedeost, semitørrede tomater og oliven
– Spumante Bosco dei Cirmioli, Piemonte

Friskbagt foccacia med olivenolie til forret og hovedret

Forret:
Marineret laks med rucolacreme, citrus, capers og brunet smør-vinaigrette
– Le Bois Chalard, Chardonnay, Sauvion 2017, Frankrig

Hovedret:
Rosastegt kalv med trøffelsauce, selleri og svampe, serveret med små kartofler med gremolata og sæsongrønt med krydderurter og kerner

– Les Rafelieres, Pinot Noir, Sauvion 2017, Frankrig

Dessert:
Chokolade cheesecake med bær, mandler og marengs
– Ca’dei Mandorli, Brachetto, Piemonte

Buffet med kaffe, te & sødt
Amaretti, stempelkaffe, te og diverse avecs.

Vegetaralternativer:
Forret udskiftes med: Caprese med tomatvinaigrette, mynte og parmasan.
Hovedret udskiftesmed: Åben ravioli aubergine, svampe og romarin.

25.000 kr. 
Pris for ALT – for op til 60 personer!

BOOKING/SPØRGSMÅL
Kontakt os på  info@humanic.dk eller telefon 7022 6575 for booking

Se betingelser her

Konfirmation

Hold konfirmation i Atrium Sankt Annæ

Inviter op til 60 personer til konfirmation – for samme faste pris på 25.000 kr.

Lad Atrium Sankt Annæ & Tempo stå for fejringen af jeres datters ellers søn konfirmation! Vi står for alt, I skal bare invitere jeres gæster.

Vi har sammensat en pakke med alt, hvad I behøver af mad – og I må invitere for 1-60 personer til samme pris på 25.000 kr. – det er helt ned til 416 kr. pr. gæst!

Der er ingen skjulte omkostninger, I skal bare finde de 59 gæster, I vil have med.

Konfirmationsmenu

Velkomstdrink & Snacks
Honning – og saltristede nødder
Kanapéer af gedeost, semitørrede tomater og oliven
– Spumante Bosco dei Cirmioli, Piemonte

Friskbagt foccacia med olivenolie til forret og hovedret

Forret:
Marineret laks med rucolacreme, citrus, capers og brunet smør-vinaigrette
– Le Bois Chalard, Chardonnay, Sauvion 2017, Frankrig

Hovedret:
Rosastegt kalv med trøffelsauce, selleri og svampe, serveret med små kartofler med gremolata og sæsongrønt med krydderurter og kerner

– Les Rafelieres, Pinot Noir, Sauvion 2017, Frankrig

Dessert:
Chokolade cheesecake med bær, mandler og marengs
– Ca’dei Mandorli, Brachetto, Piemonte

Buffet med kaffe, te & sødt
Amaretti, stempelkaffe, te og diverse avecs.

Vegetaralternativer:
Forret udskiftes med: Caprese med tomatvinaigrette, mynte og parmasan.
Hovedret udskiftesmed: Åben ravioli aubergine, svampe og romarin.

25.000 kr. 
Pris for ALT – for op til 60 personer!

BOOKING/SPØRGSMÅL
Kontakt os på  info@humanic.dk eller telefon 7022 6575 for booking

Se betingelser her

For flere muligheder: www.pakhusbryggen.dk

Barnedåb

Hold barnedåb/navngivning i Atrium Sankt Annæ

Inviter op til 60 personer til barnedåb/navngivning – for samme faste pris på 25.000 kr.

Lad Atrium Sankt Annæ & Tempo stå for fejringen af jeres datters ellers søn barnedåb eller navngivning! Vi står for alt, I skal bare invitere jeres gæster.

Vi har sammensat en pakke med alt, hvad I behøver af mad – og I må invitere for 1-60 personer til samme pris på 25.000 kr. – det er helt ned til 416 kr. pr. gæst!

Der er ingen skjulte omkostninger, I skal bare finde de 59 gæster, I vil have med.

Barnedåbsmenu

Velkomstdrink & Snacks
Honning – og saltristede nødder
Kanapéer af gedeost, semitørrede tomater og oliven
– Spumante Bosco dei Cirmioli, Piemonte

Friskbagt foccacia med olivenolie til forret og hovedret

Forret:
Marineret laks med rucolacreme, citrus, capers og brunet smør-vinaigrette
– Le Bois Chalard, Chardonnay, Sauvion 2017, Frankrig

Hovedret:
Rosastegt kalv med trøffelsauce, selleri og svampe, serveret med små kartofler med gremolata og sæsongrønt med krydderurter og kerner

– Les Rafelieres, Pinot Noir, Sauvion 2017, Frankrig

Dessert:
Chokolade cheesecake med bær, mandler og marengs
– Ca’dei Mandorli, Brachetto, Piemonte

Buffet med kaffe, te & sødt
Amaretti, stempelkaffe, te og diverse avecs.

Vegetaralternativer:
Forret udskiftes med: Caprese med tomatvinaigrette, mynte og parmasan.
Hovedret udskiftesmed: Åben ravioli aubergine, svampe og romarin.

25.000 kr. 
Pris for ALT – for op til 60 personer!

BOOKING/SPØRGSMÅL
Kontakt os på  info@humanic.dk eller telefon 7022 6575 for booking

Se betingelser her

Se www.pakhusbryggen.dk for flere muligheder.

Firmafest

Hold jeres firmafest i Atrium Sankt Annæ

Inviter op til 60 personer til jeres firmafest – for samme faste pris på 25.000 kr.

Lad Atrium Sankt Annæ & Tempo stå for jeres firmafest! Vi står for alt, I skal bare invitere jeres kolleger.

Vi har sammensat en pakke med alt, hvad I behøver af mad – og I må invitere for 1-60 kolleger til samme pris på 25.000 kr. inkl moms – det er helt ned til 416 kr. pr. gæst!

Der er ingen skjulte omkostninger, I skal bare finde de 59 kolleger, I vil have med.

Menu

Velkomstdrink & Snacks
Honning – og saltristede nødder
Kanapéer af gedeost, semitørrede tomater og oliven
– Spumante Bosco dei Cirmioli, Piemonte

Friskbagt foccacia med olivenolie til forret og hovedret

Forret:
Marineret laks med rucolacreme, citrus, capers og brunet smør-vinaigrette
– Le Bois Chalard, Chardonnay, Sauvion 2017, Frankrig

Hovedret:
Rosastegt kalv med trøffelsauce, selleri og svampe, serveret med små kartofler med gremolata og sæsongrønt med krydderurter og kerner

– Les Rafelieres, Pinot Noir, Sauvion 2017, Frankrig

Dessert:
Chokolade cheesecake med bær, mandler og marengs
– Ca’dei Mandorli, Brachetto, Piemonte

Buffet med kaffe, te & sødt
Amaretti, stempelkaffe, te og diverse avecs.

Vegetaralternativer:
Forret udskiftes med: Caprese med tomatvinaigrette, mynte og parmasan.
Hovedret udskiftesmed: Åben ravioli aubergine, svampe og romarin.

25.000 kr. 
Pris for ALT – for op til 60 personer!

BOOKING/SPØRGSMÅL
Kontakt os på  info@humanic.dk eller telefon 7022 6575 for booking

Se betingelser her

For flere muligheder: www.humanic.dk

Firmamiddag

Hold jeres firmamiddag i Atrium Sankt Annæ

Inviter op til 60 personer til jeres firmamiddag – for samme faste pris på 25.000 kr.

Lad Atrium Sankt Annæ & Tempo stå for jeres firmamiddag! Vi står for alt, I skal bare invitere jeres kolleger.

Vi har sammensat en pakke med alt, hvad I behøver af mad – og I må invitere for 1-60 kolleger til samme pris på 25.000 kr. inkl moms – det er helt ned til 416 kr. pr. gæst!

Der er ingen skjulte omkostninger, I skal bare finde de 59 kolleger, I vil have med.

Menu

Velkomstdrink & Snacks
Honning – og saltristede nødder
Kanapéer af gedeost, semitørrede tomater og oliven
– Spumante Bosco dei Cirmioli, Piemonte

Friskbagt foccacia med olivenolie til forret og hovedret

Forret:
Marineret laks med rucolacreme, citrus, capers og brunet smør-vinaigrette
– Le Bois Chalard, Chardonnay, Sauvion 2017, Frankrig

Hovedret:
Rosastegt kalv med trøffelsauce, selleri og svampe, serveret med små kartofler med gremolata og sæsongrønt med krydderurter og kerner

– Les Rafelieres, Pinot Noir, Sauvion 2017, Frankrig

Dessert:
Chokolade cheesecake med bær, mandler og marengs
– Ca’dei Mandorli, Brachetto, Piemonte

Buffet med kaffe, te & sødt
Amaretti, stempelkaffe, te og diverse avecs.

Vegetaralternativer:
Forret udskiftes med: Caprese med tomatvinaigrette, mynte og parmasan.
Hovedret udskiftesmed: Åben ravioli aubergine, svampe og romarin.

25.000 kr. 
Pris for ALT – for op til 60 personer!

BOOKING/SPØRGSMÅL
Kontakt os på  info@humanic.dk eller telefon 7022 6575 for booking

Se betingelser her

For flere muligheder: www.humanic.dk

Betingelser

Priser

25.000 kr. inkl. moms

Gælder for nævnte menuer og indenfor nedenfor nævnte betingelser i 2019 og 2020.

Hvad er inklusiv i prisen?

Prisen inkluderer menuen, velkomstdrink, rødvin, hvidvin, dessertvin, vand, sodavand, øl, te, kaffe, stempelkandekaffe og diverse avecs for op til 60 personer.
Prisen gælder på nedenstående udvalgte tidspunkter

Tidspunkter:
Alle dage kl. 12.00-16.00 & kl. 18.00-22.00

Velkomstdrinks & snacks serveres de første 30 minutter, herefter sætter gæsterne sig til bords.
Tidspunkterne kan ikke ændres eller forlænges til den faste pris.

Opdækning
Der dækkes op ved op til 10 borde a 6 personer

Vegetaralternativer
Forret udskiftes med: Caprese med tomatvinaigrette, mynte og parmasan.
Hovedret udskiftesmed: Åben ravioli aubergine, svampe og romarin.

Drikkevarer
Drikkevarer som nævnt på menuen er inkluderet, vin stilles på bordene, sodavand, kaffe, te & avec er høflig selvbetjening.

Booking
Kontakt os på  info@humanic.dk eller telefon 7022 6575 for booking

Betalingsbetingelser

50% af den aftalte pris faktureres umiddelbart efter bekræftelse af arrangement og forfalder til betaling 8 dage efter fakturadato. Det resterende beløb faktureres 28 dage før arrangementets afholdelse og forfalder til betaling 8 dage efter fakturadato. Overholdes betalingsbetingelserne ikke anses den manglende betaling som annullering, hvorefter vores normale afbestillingsbetingelser træder i kraft.

Betingelser for afbestilling af arrangementet

Mere end 2 måneder før arrangementsdag – faktureres med 50%
Mellem 1-2 måneder før arrangementsdag – faktureres med 75%
Mindre end 1 måned før arrangementsdag – faktureres med 100%

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.