De 3 bedste steder at holde møder

Står du og mangler et hyggeligt og komfortabelt mødelokale? Heldigvis har Danmark en masse gode muligheder, og det i sig selv kan godt være uoverskueligt. Lige meget hvor dit firma opholder sig, så er der et mødelokale, der passer til netop dine behov. Derfor kommer vi her med en lille liste over de bedste mødelokaler at holde møder i.

Volkerts Fylke

Hvis du befinder dig i trekantområdet, og mangler et mødelokale, så giver vi en varm anbefaling til Volkerts Fylke, som befinder sig i hjertet af Kolding. Volkerts Fylke har et stort sortiment af mødelokaler som kommer i vidt forskellige størrelser, alt efter hvad dit behov er. Ikke nok med at du får lov til at holde dine møder i øjefangende mødelokaler, så tilbyder Volkerts Fylke diverse mødepakker, som indeholder lækre drikkevarer, snacks, morgenmadstallerkner og meget mere. Om der er behov for et mødelokale til en stor forsamling, eller en lille konference, så har Volkerts Fylke noget til enhver smag. Der medfølger selvfølgelig AV udstyr og internet i alle deres mødelokaler.

Scandic hotels

Vores kære hovedstad er fyldt til bræmmen med gode muligheder for mindeværdige og lækre mødelokaler. Hvis vi skulle komme med et forslag, så vil vi helt klart vælge Scandic Hotels. Ikke nok med at de tilbyder komfortable hotelværelser til de stunder hvor du mangler et godt sted at overnatte, men de tilbyder også luksuriøse mødelokaler, som gør dine møder helt unikke. Her bliver der også tilbudt mødepakker med lækker mad, både til morgen og aftensmøder, drikkevarer og andre delikatesser, så du kun skal fokusere på at holde et produktivt møde.

Resturant MAM

Som sagt, så er der gode muligheder for mødelokaler i Danmark, men hvis du leder efter et mødelokale som er unikt, kreativt i dens design og giver dig udsigt til nye omgivelser, så skal du tage din forsamling til Odense. Der er mange gode muligheder af mødelokaler i Odense C, men vores anbefaling falder på restaurant MAMs mødelokaler. MAM’s mødelaker er designet efter den samme kreativitetsmodel, som Walt Disney brugte i sin tid. Det skaber et mødelokale, som giver sine gæster ny energi og spændende omgivelser. Her tilbydes der også lækkert mad fra køkkenet, både til morgen, middag og aftensmøder.