Derfor er Ole Lynggaard uundværlig i din smykkesamling

Ikke alle mennesker går med smykker. Dét er en skam. Er du smykkeentusiast er du sandsynligvis allerede opmærksom på, hvor stor en forskel en velvalgt halskæde eller ring kan gøre for et ellers trivielt outfit. Smykker findes i utallige former, farver, designs, materialer og prisklasser, og hvis du er på udkig efter noget nyt, har du muligvis svært ved at finde ud af, hvor du skal starte henne. Heldigvis er du i så fald også kommet til det rette sted. Nedenfor giver vi dig vores bud på, hvorfor du fluks bør føje en Ole Lynggaard ring til din smykkesamling. 

Hvem er Ole Lynggaard? 

Ole Lynggaard er navnet på et dansk smykkefirma, der havde opstart i 1963. Grundlæggeren, Ole Lynggaard selv, studerede som ung smykkedesign i de fleste af den vestlige verdens afkroge, og i dag står Ole Lynggaard for produktionen af nogle af de mest eftertragtede ringe, halskæder og armbånd i Danmark. 

Hvor kan jeg købe smykker af Ole Lynggaard? 

Hvis du er interesseret i at købe et smykke af Ole Lynggaard, kan du både besøge selve virksomhedens hjemmeside og henvende dig hos én af de mange andre forhandlere af Ole Lynggaards produkter. Guldbrandsenjuveler.dk har typisk et bredt udvalg, der udover ringe, armbånd og halskæder også omfatter et væld af øreringe, vedhæng, charms, brocher, perlekæder og kuglelåse. 

Hvad karakteriserer Ole Lyngaards smykker? 

Siden begyndelsen har Ole Lyngaard markeret sig som en guldsmed med et upåklageligt blik for det unikke. Det meste af Ole Lyngaards produktion er således både karakteriseret ved den fineste kvalitet, finurlige farvekombinationer og pragtfulde sammensætninger af tilsyneladende meget forskellige materialer. Blandt de mest populære af Ole Lynggaards smykker finder de mange fingerringe, der oftest er lavet af sølv, sterlingsølv eller guld i høj karat. Uanset din smag vil du garanteret kunne finde en ring, der passer til dig. Og Ole Lynggaards ringe findes både med sten og uden sten. 

Hvordan vælger jeg den rigtige Ole Lynggaard ring? 

Ole Lyngaards smykker befinder sig typisk i den lidt dyrere ende af prisspektret for håndlavede smykker. Smykkerne er for mange af os langt mere er end pengene værd, men dét gælder naturligvis kun, hvis vi vælger de rigtige modeller. 
 Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilken ring du skal vælge til dig selv, kan du med fordel bruge et par minutter på mentalt at gennemgå din garderobe. Køber du ringen til en ven, bør du lægge mærke til, hvad vedkommende plejer at gå med af smykker. Uanset hvad skal du huske, at der langt fra er noget galt med at kombinere udpræget og prangende smykkekunst med et lettere hverdagsligt outfit. En smuk ring har evnen til både at booste dit antræk og til at gøre dig glad, hver gang du ser på den. Pak din indre vægblomst væk. Og kom så i gang med smykkerne.