Derfor skal du vælge øreringe i guld næste gang, du skal have nye smykker

Er du en af de heldige, som kan bære både smykker i guld og i sølv? Så har du sikkert stået nede i en smykkeforretning og overvejet, om du denne gang mon skal vælge øreringene i en guld eller i en sølv farve. I artiklen her får du nogle gode grunde til, hvorfor du skal vælge dine øreringe i guld. Læs med og bliv klogere.

Fremhæver dine øjne

Den første grund til, at du skal vælge øreringe guld næste gang, du skal ud at købe nye smykker er, at øreringe guld er med til at fremme farven i dine øjne. Og det er faktisk uanset, hvilken farve dine øjne er. Hvis du har grønne øjne, vil øreringe guld være med til at fremhæve den smukke grønne farve, og hvis du modsat har grålige eller blålige øjne, vil øreringe guld også være med til at fremhæve disse smukke farver.

Fremhæver din hårfarve

Den anden grund til, at du skal vælge øreringe guld næste gang, du skal ud at købe nye smykker er, at øreringe guld faktisk også er med til at fremme farven i dit hår. Især hvis du allerede har en smule gyldent i dit hår allerede. Så vil øreringe guld gå ind og fremhæve denne gyldne farve. Og man kan jo både have gyldne toner i håret, hvis man har blond hår, og hvis man har mørkere brunligt hår. Øreringe guld kan faktisk også se rigtig smukt ud til hår med en rødlig nuance, da dette rødlige så vil blive fremhævet og gjort endnu smukkere af dine øreringe i guld.

Ser eksklusivt ud

Den tredje grund til, at du skal vælge øreringe guld næste gang, du skal ud at købe nye smykker er, at øreringe guld ser langt mere eksklusivt og lækkert ud til de fleste. Jo smykker i sølv er rigtig smukke. Men ofte er det jo diamanterne og ikke det sølv, som ser eksklusivt ud, hvis man har eksklusive smykker i sølv allerede. Hvis man så vælger øreringe guld, vil man få denne eksklusivitet i smykket og ikke blot i diamanten, som sidder på smykket. Derfor kan selv de simpleste øreringe i guld være med til at gøre dig mere eksklusiv i dit udtryk – selv hvis du ikke er så meget til glitter og glimtende diamanter.

Viser kærlighed

De fleste vielsesringe er jo i guld. Og det er der faktisk en grund til. Dette er fordi, at guld er en af kærlighedens farver. Så hvis du skal købe smykker til din kæreste eller kone, skal de klart være i guld (medmindre han eller hun virkelig ikke bryder sig om smykker i guld, eller aldrig går med dem). Når du har valgt dine ørering guld, så skal du klart huske at nævne for din partner, at du har valgt smykket i netop guld, fordi de skal vise, hvor meget du elsker ham eller hende. Det vil din partner helt sikkert blive glad for og huske i lang tid i fremtiden.