Fleisch

Fleisch

Kødbyens slagter og spisested

Fleisch bringer kvalitetskødet tilbage til Kødbyen – og ud til folket.

Fleisch ligger i en gammel slagterforretning – og er nu en restaurant, hvor kødet hersker. Menukortet består af rustikke retter, hvor sublimt økologisk kød fra landets bedste leverandører er i absolut centrum og suppleres af sæsonens råvarer. Til frokost serveres ambitiøst og klassisk dansk smørrebrød, og i baren skåles der i bacon-infused drinks – altid med udsigt til kød, der modner på krog og fagfolk i aktion med kniv og økse.

Vi har samlet de stærkeste kræfter i byen for at give Kødbyen et sted med masser af kød på. Folkene bag gourmetslagteren Cleaver’s Meat Market og smørrebrødsbaren Hallernes Smørrebrød i Torvehallerne er gået sammen om at skabe rammer, der emmer af respekt for det gode håndværk. Ambitionen er at fastholde de gode slagtertraditioner i Kødbyen og gøre dem mere tilgængelige for københavnerne.

Åbningstider

Mandag – torsdag: 11.30-00.00
Fredag – lørdag:  11.30-01.00
Søndag: 11.30-00.00

Køkkenets åbningstider
Frokost :

Mandag – søndag: 11.30 – 15.00

Aften:

Mandag – torsdag: 17.30 – 21:30
Fredag – lørdag: 17.30 – 22.30
Søndag: 17.30 – 21.30

Kontakt

T: + 45 61 68 14 19
M: info@fleisch.dk

Adresse

Fleisch
Slagterboderne 7
1716 København

Book et bord på Fleisch

Frokost

FROKOST/LUNCH

11.30-15.00

 

SMØRREBRØD/Open Sandwiches

Spørg til vores udvalg af Snaps
Ask about our selection of Snaps

 

Karrysild – Curry Herring  85,-

Æg, kapers, løg & dild

Egg, capers, onion & dill

 

Julesild – Christmas Herring  95,-

Kartofler, mayo & peberrod

Potatoes, mayo & horseradish

 

Varmrøget laks – Smoked Salmon  115,-

Grønkål, æble, granatæble & gedefriskost

Kale, apple, pomegranate & goat-cheese

 

Smørstegt Rødspætte – Plaice  110,-

Rødspætte, remoulade & citron

Fried Plaice, remoulade & lemon

 

Smørstegt Rødspætte – Plaice  145,-

Rødspætte, hjemmerørt mayo & håndpillede rejer

Fried Plaice, homemade mayo & hand peeled shrimps

 

Hønsesalat – Chicken Salad  105,-

Hønsesalat på kylling, bacon og syltede svampe

Chicken salad from French chicken, bacon & pickled mushrooms

 

Flæskesteg – Roast pork  115,-

Skiver af flæskesteg, rødkål, agurkesalat & sprøde svær

Cold roast pork, red cabbage & pickled cucumber

 

Lun leverpostej – Warm Butcher paté  95,-

Hjemmerøget bacon, rødbeder & ristede svampe

Bacon, beet roots & roasted mushrooms

 

Tatar – Beef Tatar  115,-

Friskhakket okseinderlår, peberrod, marvmayo, syltede svampe & æggeblomme

Fresh chopped beef tatar, horseradish, mayo, pickled mushrooms & egg yolk

 

Ostemad – Cheese  75,-

Gamle Ole, fedt, sky, radiser & rødløg

Matured cheese, radishes & red onion

 

Camembert frit – Fried Camembert  75,-

Friteret camembert med sødt & ristet brød

Fried camembert cheese with marmelade & roasted bread

 

Ris á l´amande – Ris á l´amande  85,-

Aften

Fleisch Slagtermenu

Vores faste menu bestående af flere små forretter til deling, egne valgte hovedret og desserter til deling for 395 kr. pr. person.

SLAGTERMENU – FORRETTER

Udvalg af forretter til deling
Serveres til alle ved bordet, udvalget sættes af køkkenet. 

SLAGTERMENU – HOVEDRETTER

 

Vælg én hovedret :

Skindstegt havbars

Hvidkål, små løg, hvide bønner, salturt & muslingesauce

Eller

Braiserede Oksekæber

Ristet palmekål, rystede tyttebær & cremet kartoffelpuré

Eller

Bøf af krogmodnet dansk Jersey-højreb

Kastanjer, marv, persille. serveres med sprøde fritter & sauce bearnaise

(tillæg 100 kr.)

SLAGTERMENU – DESSERTER

Baked Alaska
med vaniljeis, kirsebærsorbet, chokolade & Marengs

FLEISCH SLAGTERMENU
395 kr.

***

Foie gras
Serveres på bræt med blommekompot og grillet brød
Tillæg til aftenmenu +85,-

***

VINE TIL FLEISCH SLAGTERMENU

Tre glas vin, der passer til Fleischs slagtermenu

275,-

***

“EN AFTEN PÅ FLEISCH”

Læn dig tilbage, vi stå for det hele!
Ét glas cava, Fleisch slagtermenu, Vinmenu & Kaffe

675.-

 

À la carte-menu

SNACKS & FORRETTER

Ristede saltede nødder  35,-  Syltede ferskner  35,-  Ansjoser med grillet brød & citron  85,-

***

Varmrøget Laks fra egen rygeovn med grønkål, æble, granatæble & gedefriskost  95,-

Friskhakket tatar med syltede grønne tomater, estragon-mayo & smørristede boghvede  115,-

Gnocchi stegt i brunet smør med parmasan, salvie og saltet Cecina  125,-

Foie gras  med blommekompot & grillet brød 145,-

 

HOVEDRETTER

Skindstegt havbars  
Hvidkål, små løg, hvide bønner, salturt & muslingesauce

225,-

***

Braiserede oksekæber 
Ristet palmekål & rystede tyttebær

Serveres med cremet kartoffelpuré

185,-

***

Krogmodnet dansk Jersey højreb
Dansk Jersey højreb fra Kødbyen med kastanjer, marv & persille

Serveres med sprøde fritter & Sauce bearnaise

355,-

DESSERTER

Baked Alaska 
Med vaniljeis, kirsebærsorbet, chokolade & marengs

125,-

***

1 eller 3 gode oste
Med marmelade & knækbrød

45,- / 90,-

Julefrokost

SLAGTERENS JULEFROKOST

6. november-31. december kl. 11.30-15.00

 

Karrysild
serveret med æg, kapers, løg og dild

Julesild
med kartofler, mayo og peberrod

Sprødstegt fiskefilet med hjemmerørt remulade
med håndpillede rejer og mayo + 35 kr.

Flæskesteg
med hjemmelavet rødkål, agurkesalat og sprøde svær

Lun leverpostej
med hjemmerøget bacon, rødbeder og ristede svampe

Risalamande eller ost

Tilvalg af friskhakket tatar med grønne tomater, estragon og smørristet boghvede + 75 kr.

 

SLAGTERENS JULEFROKOST
375 kr.

 

 

Fleisch

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.

SIGN UP OG VIND EN MIDDAG!

Sign up til Food8s nyhedsbrev og vind en middag for to personer inkl. drikkevarer på Fleisch!

Vi trækker en vinder hver 14. dag!*

(*se konkurrencebetingelser)

 

Du er nu tilmeldt konkurrencen om at vinde en middag for to personer inkl. Drikkevarer på The Fat Pike - Vi trækker en vinder hver 14. dag

Der er sket en fejl, prøv igen