Kødbyens slagter og spisested

Fleisch bringer kvalitetskødet tilbage til Kødbyen – og ud til folket.

Fleisch ligger i en gammel slagterforretning – og er nu en restaurant, hvor kødet hersker. Menukortet består af rustikke retter, hvor sublimt økologisk kød fra landets bedste leverandører er i absolut centrum og suppleres af sæsonens råvarer. Til frokost serveres ambitiøst og klassisk dansk smørrebrød, og i baren skåles der i bacon-infused drinks – altid med udsigt til kød, der modner på krog og fagfolk i aktion med kniv og økse.

Vi har samlet de stærkeste kræfter i byen for at give Kødbyen et sted med masser af kød på. Folkene bag gourmetslagteren Cleaver’s Meat Market og smørrebrødsbaren Hallernes Smørrebrød i Torvehallerne er gået sammen om at skabe rammer, der emmer af respekt for det gode håndværk. Ambitionen er at fastholde de gode slagtertraditioner i Kødbyen og gøre dem mere tilgængelige for københavnerne.

Åbningstider

Tirsdag – torsdag: 11.30-00.00
Fredag – lørdag:  11.30-01.00
Søndag: 11.30-00.00

Køkkenets åbningstider
Frokost :

Tirsdag – søndag: 11.30 – 15.00

Aften:

Tirsdag – torsdag: 17.30 – 21:30
Fredag – lørdag: 17.30 – 22.30
Søndag: 17.30 – 21.30

Kontakt

T: + 45 61 68 14 19
M: info@fleisch.dk

Adresse

Fleisch
Slagterboderne 7
1716 København

Book et bord på Fleisch

Menu - frokost

FROKOST

11.30-15.00

SMØRREBRØD

Spørg til vores udvalg af snaps

Sild – 75,-
Marineret sild, karrysalat, kapers & løg

Snapsemad  85,-
Rød krydret sild, kartofler, løgkompot, kapers & æg

Smørstegt rødspætte  – 100,-
Rødspætte, remoulade & citron

Smørstegt rødspætte  – 135,-
Rødspætte, hjemmerørt krydderurte mayo & håndpillede rejer

Kartoffelmad – 75,-
Bacon fra egen rygeovn, 3 slags løg & mayo

Hønsesalat –  85,-
Hønsesalat af fransk kylling, sprødt kyllingeskind & syltede svampe

Tatar – 110,-
Friskhakket økologisk okseinderlår, peberrod, pickles, løg & æggeblomme

Roastbeef – 85,-
Roastbeef af dansk okse med pickles, stegte løg, syltede løg, & peberrod

Menu - Aften

Aftenmenu
Vores faste menu

Á la Carte menu
Bestem selv din menu

Book et bord på Fleisch

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.