Fleisch

Fleisch

Kødbyens slagter og spisested

Fleisch bringer kvalitetskødet tilbage til Kødbyen – og ud til folket.

Fleisch ligger i en gammel slagterforretning – og er nu en restaurant, hvor kødet hersker. Menukortet består af rustikke retter, hvor sublimt økologisk kød fra landets bedste leverandører er i absolut centrum og suppleres af sæsonens råvarer. Til frokost serveres ambitiøst og klassisk dansk smørrebrød, og i baren skåles der i bacon-infused drinks – altid med udsigt til kød, der modner på krog og fagfolk i aktion med kniv og økse.

Vi har samlet de stærkeste kræfter i byen for at give Kødbyen et sted med masser af kød på. Folkene bag gourmetslagteren Cleaver’s Meat Market og smørrebrødsbaren Hallernes Smørrebrød i Torvehallerne er gået sammen om at skabe rammer, der emmer af respekt for det gode håndværk. Ambitionen er at fastholde de gode slagtertraditioner i Kødbyen og gøre dem mere tilgængelige for københavnerne.

Åbningstider

Mandag – torsdag: 11.30-00.00
Fredag – lørdag:  11.30-01.00
Søndag: 11.30-00.00

Køkkenets åbningstider
Frokost :

Mandag – søndag: 11.30 – 15.00

Aften:

Mandag – torsdag: 17.30 – 21:30
Fredag – lørdag: 17.30 – 22.30
Søndag: 17.30 – 21.30

Kontakt

T: + 45 61 68 14 19
M: info@fleisch.dk

Adresse

Fleisch
Slagterboderne 7
1716 København

Book et bord på Fleisch

Frokost

FROKOST

11.30-15.00

 

SMØRREBRØD

 

Sild   85,-

Marineret sild, sauce tartar, kapers, æble & æggeblomme

Stegte sild 95,-

Stegte sild, syltede løg, radiser, kapersbær & karse

Smørstegt Rødspætte  –  110,-

Rødspætte, remoulade & citron

Smørstegt Rødspætte  –  145,-

Rødspætte, hjemmerørt mayo & håndpillede rejer

Flæskesteg –  115,-

Skiver af flæskesteg, sprøde svær, rødkål & agurkesalat

Sprængt Oksebryst – 95,-

Pickles, stegte løg & peberrodscreme

Tatar –  115,-

Friskhakket okseinderlår, peberrod, marvmayo, syltede svampe & æggeblomme

Ostemad – 75,-

Gamle Ole, fedt, sky, radiser & rødløg

Camembert frit – 75,-

Friteret camembert med sødt & ristet brød

Dagens dessert – 75,-

Kokkens humør og sæsonens råvarer afgør, hvad der er på tallerkenen

Aften

Fleisch Aftenmenu

Vores faste menu bestående af flere små forretter til deling, egne valgte hovedret og desserter til deling for 375 kr. pr. person.

AFTENMENU – FORRETTER

Udvalg af snacks & mindre retter til deling
Serveres til alle ved bordet, udvalget sættes af køkkenet. 

AFTENMENU – HOVEDRETTER

Vælg én hovedret :

Skindstegt torsk

Grønne linser, friske krydderurter, chorizo & hønsefond

Eller

Svinekæber

Braiserede risoni, broccolini, salvie & citronbrødkrumme

Eller

Flanksteak af black angus

Ristede kastanjer, sprød pancetta, glaserede rødbeder, rødvinssauce & sprøde rosmarinfritter

Eller

Bøf af krogmodnet dansk Jersey-højreb

Ristede kastanjer, sprød pancetta, glaserede rødbeder, rødvinssauce & sprøde rosmarinfritter

(tillæg 100 kr.)

AFTENMENU – DESSERTER

Lun pæretærte
med karamel, vaniljeis og brændt hvid chokolade

 

FLEISCH AFTENMENU
375 kr.

-*-

Foie gras
Serveres på bræt med blommekompot og grillet brød
Tillæg til aftenmenu +85,-

-*-

VINE TIL FLEISCH AFTENMENU

Tre glas vin, der passer til Fleischs aftenmenu

275,-

-*-

“EN AFTEN PÅ FLEISCH”

Læn dig tilbage, vi stå for det hele!
Ét glas cava, Fleisch Aftenmenu, Vinmenu & Kaffe

675.-

 

À la carte-menu

SNACKS & FORRETTER

Ristede saltede nødder – 35,-  

Syltede ferskner – 35,-

Svampetoast – 85,-
med små stegte hjerter & rystede tyttebær

Skorzonerrod – 125,-
med sauce hollandaise & cecina-oksekød

Ansjoser – 85,-
med grillet brød & citron

Foie gras – 145,-
med blommekompot & grillet brød

 

HOVEDRETTER

Skindstegt torsk – 225,-
Grønne linser, friske krydderurter, chorizo & hønsefond

Svinekæber – 185,-
Braiserede risoni, broccolini, salvie & citronbrødkrumme

Flanksteak af black angus -225,-
Ristede kastanjer, sprød pancetta, glaserede rødbeder, rødvinssauce & sprøde rosmarinfritter

Bøf af krogmodnet dansk Jersey-højreb -325,-
Ristede kastanjer, sprød pancetta, glaserede rødbeder, rødvinssauce & sprøde rosmarinfritter

DESSERTER

Lun pæretærte – 95,-
med karamel, vaniljeis og brændt hvid chokolade

1 eller 3 gode oste  45,- / 90,-
med marmelade & knækbrød

Julefrokost

SLAGTERENS JULEFROKOST

6. november-31. december kl. 11.30-15.00

 

Karrysild
serveret med æg, kapers, løg og dild

Julesild
med kartofler, mayo og peberrod

Sprødstegt fiskefilet med hjemmerørt remulade
med håndpillede rejer og mayo + 35 kr.

Flæskesteg
med hjemmelavet rødkål, agurkesalat og sprøde svær

Lun leverpostej
med hjemmerøget bacon, rødbeder og ristede svampe

Risalamande eller ost

Tilvalg af friskhakket tatar med grønne tomater, estragon og smørristet boghvede + 75 kr.

 

SLAGTERENS JULEFROKOST
375 kr.

 

 

Book et bord på Fleisch

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.

SIGN UP OG VIND EN MIDDAG!

Sign up til Food8s nyhedsbrev og vind en middag for to personer inkl. drikkevarer på Fleisch!

Vi trækker en vinder hver 14. dag!*

(*se konkurrencebetingelser)

 

Du er nu tilmeldt konkurrencen om at vinde en middag for to personer inkl. Drikkevarer på The Fat Pike - Vi trækker en vinder hver 14. dag

Der er sket en fejl, prøv igen