Forkæl dine smagsløg

Samfundet er endelig begyndt at åbne op igen, og det er helt fantastisk, at vi igen kan komme ud og opleve ting. Både at gå på bar, gå til koncerter og komme ud og spise.

Nu når restaurationsbranchen har været lukket i evigheder, kan man dog have brug for en smule inspiration til hvor man skal tage hen, og i det hele taget til, hvad man egentlig skal have at spise. En anbefaling kunne være at kigge lidt i vores eget gode, gamle danske køkken. Vores kære, gamle køkken har i de senere år fået en renæssance, og der bliver spist stegt flæsk med persillesauce, stjerneskud og frikadeller i en mængde, der ikke er set i flere årtier herhjemme.

Men det kan blive lidt tungt at kaste sig over de klassiske varme retter til frokost. Men så er det heldigt, at det danske køkken også byder på en rig tradition for smørrebrød. Smørrebrød er en fantastisk spise, og det er svært at finde en dansker, der ikke har sin egen favorit iblandt de helt klassiske stykker såsom stjerneskuddet, dyrlægens natmad, roastbeef eller en af de utallige andre. Netop det kæmpe udvalg der er, når man bestiller smørrebrød, gør det særligt godt egnet til en familiekomsammen eller andre events, hvor man skal byde gæster på en bid brød. Der er med garanti et eller flere stykker, der falder i enhvers smag.

 

Hvis du er på udkig efter anbefalelsesværdigt smørrebrød og bor i Københavnsområdet, så er det klart turen værd at slå et smut forbi Herlev, hvor Herlev Smørrebrød har til huse, og har haft det helt tilbage til 1947. Da det åbnede, var det en slagterbutik, men hurtigt så ejeren et potentiale i at specialisere sig i at lave lækre, kolde retter, da der dengang lå et industrikvarter på den ene side af forretningen og et boligkvarter på den anden side. Mange af virksomhederne i industrikvarteret var for små til at huse egne kantiner, og Herlev Smørrebrød blev derfor hurtigt en populær go-to for en dejlig frokost i lokalområdet.

 

I dag er Herlev Smørrebrød af restaurationskvalitet, og de har tilmed en ”elite-smiley”, så du med tryghed kan spise maden derfra, velvidende at både smagen, kvaliteten og hygiejnen hos restauranten er absolut i top.

 

Foruden at du kan få lækkert og frisksmurt smørrebrød i Herlev, så serveres der også sandwiches og varme retter til frokosten, både til private der måtte komme forbi deres hyggelige butik i den københavnske forstad, men de også tilbyder en kantineordning til din virksomhed, så du kan byde dine medarbejdere på det bedste og flotteste smørrebrødudvalg hver eneste dag til yderst konkurrencedygtige priser.

 

Som tidligere nævnt, så er Herlev Smørrebrød også et oplagt sted at besøge, hvis du får gæster til mad. De tilbyder nemlig catering og du kan selv være med til at sammensætte menuen. På den måde kan du være sikker på, at dine gæster går glade og mætte fra festen.