Frieri under middag.

Fri til hende over en middag

 

Der er intet mere romantisk end en mand, der er villig til at gøre alt for at gøre sin kvinde lykkelig. Uanset om det er at lave mad til hende, tage hende med på en særlig date eller bare gøre noget, der får hende til at smile, er en mand, der gør det ekstra skridt, altid utrolig romantisk. Hvis du ønsker at lave en særlig middag til din kæreste, kan du prøve denne opskrifter. De vil helt sikkert imponere!

 

 

Opskrift 1: Surf and Turf

 

Ingredienser:

 

-1 pund hummerhaler: 1 pund hummerhaler

-1 pund filet mignon

-1 spiseskefuld smør

-1 fed hvidløg, hakket

-Salt og peber efter smag

 

Vejledning:

  1. Forvarm ovnen til 400 grader Fahrenheit.
  2. Kog hummerhalerne i en stor gryde med kogende vand i 3-5 minutter, eller indtil de er knaldrøde. Tag dem op af gryden, og sæt dem til side til afkøling.
  3. Krydr filet mignon med salt

 

og peber. Smelt smørret i en stor gryde ved middelhøj varme. Læg filet mignon i stegepanden, og steg den i 3-5 minutter på hver side, eller indtil den er brunet over det hele og tilberedt til den ønskede stegetid.

  1. Fjern filet mignon fra panden, og sæt den til side til hvile.

 

  1. Tilsæt hvidløg i samme gryde, og lad det stege i 1 minut, eller indtil det dufter.

 

  1. Skær filet mignon i tynde strimler, og fordel den på to tallerkener. Top med hummerhalerne og hvidløgssmørsaucen. Servér straks.

    Denne middag vil helt sikkert gøre hende blød i knæene og hvorfor ikke tage chancen og spørger om det helt store spørgsmål? ”Vil du gifte dig med mig”. Det kræver dog en del mere forberedelse ud over maden hvis du vil fri til din kæreste. Du skal finde en ring, og du skal finde ud af hvad du vil sige til hende inden du falder på knæ.

Hvis du leder efter et godt sted at købe forlovelsesringe, så tjek Abelstedt ud. de tilbyder et bredt udvalg af smukke ringe til konkurrencedygtige priser. Desuden har vi et salgsmiljø uden pres, så du kan tage dig god tid og finde den perfekte ring til din særlige person.

 

Hvis du er på udkig efter en forlovelsesring af høj kvalitet til en god pris, kan jeg anbefale at handle hos Abelstedt. De har et kæmpe udvalg af smukke ringe at vælge imellem, og deres priser er uovertrufne. Desuden er deres kundeservice helt i top. Jeg er sikker på, at du vil blive glad for dit køb.

 

Tak fordi du læste med!