Har I brug for en ny kantineordning i Aarhus?

Står I og mangler en kantineordning i Aarhus, hvor I dagligt får leveret frokostordning, mødeforplejning, catering og afvikling af events? Her er hvad du skal vide før du vælger et firma til at hjælpe dig. 

Hvad har I behov for?

Det er vigtigt først og fremmest at finde ud af, hvad I har behov for i en kantineordning, før I kontakter et firma. Det kan fx være at I kun har behov for frokostordning, så er det måske kun det I skal bestille og ikke en hel kantineordning. 

Er I et stort firma, hvor der jævnligt bliver holdt arrangementer, hvor der er behov for catering, samt at det bliver afviklet for jer? Så er denne kantineordning noget for dig.

Bestilling af catering til firmaarrangement

Hvis der skal holdes en stor firmafest, er det vigtigt at bestille i god tid, så firmaet er sikre på, hvor meget de skal regne med at lave. Det er altid vigtigt at komme med det præcise tal for antal deltagere minimum 7 dage før festen skal afholdes. Dette er vigtigt, så arrangørerne kan handle ind og forberede maden.

Det er derudover altid vigtigt at aftale med firmaet, hvordan betalingen skal foregå. Dette er altid godt og have på plads inden, så der ikke opstår nogle forvirringer eller konflikter efterfølgende.

DABBA – en god kantineordning til din virksomhed 

DABBA tilbyder en kantineordning der inkluderer frokostordning, mødeforplejning, catering og afvikling af fester. Hvis der skal afholdes et møde en hel dag, så står DABBA klar med mødeforplejning til en hel dag. Der er også mulighed for at få mødeforplejning til en halv dag, kun om morgen eller om eftermiddagen. Det vil sige DABBA står klar til at gøre jeres møde lækkert og smagfuldt. 

Du kan læse meget mere om hvad DABBA kan tilbyde af kantineordning her. Du kan også kontakte dem, hvis du har nogle spørgsmål, eller blot hvis du ønsker et tilbud. Find mail og telefon nummer inde på deres hjemmeside.