Her kan du leje en frysecontainer til opbevaring

En kølecontainer, også kendt som en reefer, er en type intermodal container, der anvendes til transport af temperaturfølsom last. Reefers er isolerede og udstyret med mekaniske køleanlæg, som holder containerens indre på den ønskede temperatur. Almindelige varer, der transporteres i reefers, omfatter letfordærvelige fødevarer, lægemidler og blomster. Reefers anvendes ofte til langdistancetransporter, da de gør det muligt at transportere varer over lange afstande uden at de bliver ødelagt. Ud over at give temperaturkontrol beskytter reefers også lasten mod udsættelse for sollys og dårligt vejr. Derfor er de en ideel løsning til mange typer forsendelser.

 

Hvilke fordele giver en kølecontainer?

Når det drejer sig om opbevaring i virksomheder, er der mange muligheder at vælge imellem. En mulighed, som ofte overses, er dog kølecontainere. Kølecontainere tilbyder en række fordele for virksomheder, herunder temperaturkontrol, sikkerhed og bærbarhed. Den måske vigtigste fordel ved at bruge en kølecontainer til opbevaring er muligheden for at kontrollere temperaturen. Dette er vigtigt for virksomheder, der skal opbevare letfordærvelige varer, da det kan bidrage til at forlænge deres holdbarhed. Desuden er kølecontainere meget sikre, hvilket giver et ekstra lag af beskyttelse af dit lager. Endelig er kølecontainere også meget transportable, hvilket gør dem lette at flytte, hvis din virksomhed skal flytte. Når det drejer sig om opbevaring i virksomheder, er kølecontainere en god mulighed at overveje.

 

Hvad kan du ellers bruge en kølecontainer til?

Hvis du ikke lige skal sende let fordærvelige varer over Atlanten eller andre steder, hvad kan du så ellers bruge den til?

Kølecontainere er en fantastisk måde at opbevare temperaturfølsomme genstande på. De bruges typisk til større arrangementer, hvor de fungerer som ekstra lagerplads. Hos Vognmanden Anker Christensen i Nordjylland har de 20-fods kølecontainere til leje til konkurrencedygtige priser. Deres kølecontainer opfylder de gældende isoleringsstandarder og kan bruges til opbevaring af drikkevarer, mad, planter og andre genstande. Hvis du har brug for ekstra opbevaringsplads til et arrangement, er en kølecontainer en god mulighed. 

Kontakt Anker Christensen allerede i dag for at få mere at vide om, hvordan du får mest muligt ud af deres køleecontainer. Mangler du en container til f.eks. haveaffald, byggeaffald eller noget helt andet, så kan de også hjælpe dig med det.