Hvordan finder man det bedste udstyr til styrketræning?

Mangler du noget at træne med? Hos Kondition.dk finder du et stort udvalg af træningsudstyr, der både kan anvendes til styrketræning og til træning med fokus på din kondination med henblik på at forbedre den. Det store udvalg og sortiment af udstyr, giver dig de bedste kort på hånden, når du ønsker at komme i bedre form.

Du får dermed rig mulighed for at variere dine træningsøvelser, således du ikke begynder at finde dem kedelige. Mange gange er det, der går galt, at man kører død i de samme øvelser. Det kan derfor være en god idé at finde øvelser, der giver variation. 

Er det en god idé at vælge håndvægte?

At vælge håndvægte er altid en god idé. Du kan med håndvægte træne dine overarme. Fordelen ved netop håndvægte er, at du kan vælge forskellige vægte. Det betyder, at du kan variere din træning ud fra, hvor meget du kan overskue på dagen. Dermed får du også rig lejlighed til, at du gradvist kan træne dine overarme op. Det er således en effektiv træningsform, der som regel giver hurtige og gode resultater. 

Ydermere er fordelen også, at håndvægtene er nemme at pakke væk. Dermed slipper du for at se på dem, når du ikke bruger dem. Det der ofte afholder mange i at investere i udstyr til hjemmet er, at udstyret fylder for meget – og at det sjældent er pænt at have stående fremme. Dette undgår du med denne løsning.

Vidste du, at du kan træne effektivt styrketræning med elastikker?

At træne med elastikker er blevet et populært valg, som mange danskere har valgt at benytte sig af de seneste par år. Du kan styrketræne både dine arme og dine ben med elastikkerne, og der er dermed mange muligheder forbundet med denne træningsform. Denne fleksibilitet gør også, at du altid har adgang til en nem og hurtig træning. 

Du kan desuden vælge mellem mange forskellige typer af elastikker. Jo mere stram elastikken er, jo mere modstand giver den også, når du træner med den. Du kan dermed – ligesom med håndvægte – stige i sværhedsgrad og niveau, afhængigt af hvor meget modstand, du vælger. 

Derudover fylder elastikkerne minimalt, og de er dermed det bedste træningsudstyr at opbevare derhjemme. Deres minimale fylde gør også, at de er nemme at tage med på farten. Det kan eksempelvis være relevant, hvis du skal på weekendtur eller på ferie, hvor du gerne vil holde din styrketræning ved lige.

Har du hørt om et power tower?

Du kan også anvende et power tower, der er særligt effektivt til styrketræning. De kan bruges til blandt andet pull ups.