Hvornår du bør (og ikke bør) have et entréspejl

Et af de bedste designtricks, der findes, er at bruge spejle til at reflektere lys og få et rum til at føles større. Men bare fordi et spejl fungerer i de fleste tilfælde, betyder det ikke, at det virker i alle. Entréen er en almindelig designforhindring, hvor et spejl kan skabe eller bryde et rum.

Hvis du beslutter dig for, om du vil installere et entréspejl eller ej, er her et par vigtige ting, du skal huske på. Det spejl kan forvandle din entréindretning, men tænk dig godt om, før du vælger det.

Reflektere lyset

Spejle er en fremragende måde at bringe lys ind i dit hjem. Hvis din entré er direkte overfor et vindue eller en anden naturlig lyskilde, kan et spejl formere det lys og få din entré til at føles større.

Uden lys til at reflektere i spejlet kan du miste nogle af effekterne. Hvis du har smukke lys i nærheden, som også kan hjælpe med at reflektere lys, kan dette virke. Overvej dine lyskilder og tænk på, hvordan det lys vil få dit rum til at føles. At reflektere et effektivt fluorescerende lys kan have den modsatte effekt af, hvad du har tænkt dig.

Afspejle dine yndlingsting

Spejle vil tilføje dybde til din entré, men overvej, hvad du reflekterer tilbage til dine gæster. Hvis spejlet fremhæver arkitektoniske detaljer, som dine gæster ellers kan gå glip af, er det et godt designvalg. Hvis dit spejl afspejler en funktion, du ikke kan lide, vil du måske blive træt af entréspejlet.

Spejle er vidunderlige til at fordoble de områder i dit hjem, som du elsker. Hvis din entré er fyldt med smukt naturligt lys og smukke støbte funktioner, vil du helt sikkert blive glad for et entréspejl.

Gå stort og gå enkelt

Et enkelt stort spejl kan fange øjets opmærksomhed og give en illusion af mere plads. Dit entréspejl skal være foran og i midten, med et par mindre dekorationer ved siden af, der vil optage dit område. Du vil dog gerne sikre dig, at dit spejl ikke hænger for højt.

Få et spejl, der er stort nok til at strække sig op ad væggen, men stadig have bunden af ​​rammen omkring 120 cm fra gulvet. Tilpas også spejlets bredde til det bord, du har i din entré eller til omkring tre fjerdedele af vægpladsen, hvis du ikke har møbler.

Hvis du ikke kan finde et passende spejl, der matcher disse dimensioner, er det bedst at vente eller finde et alternativ. Og hvis du ikke er sikker, så prøv at få nogen til at holde spejlet i et par forskellige positioner for at se, hvordan du har det, når du går ind i din entré.

Pas med på vægstabiliteten

Spejle er tunge, og det sidste du skal bruge er, at dit spejl styrter ned over dine gæster ved hoveddøren. Hvis din entré ikke kan stabilisere et tungt spejl, skal du måske genoverveje dit valg af indretning.

En måde at stabilisere et spejl på er at hvile bunden af ​​det på et bord, hvilket hjælper med at holde hovedparten af ​​vægten. Så er chancen for, at det bliver hængende på væggen større.

Tilpas dit rum med et spejl

Et velplaceret spejl kan fordoble dit naturlige lys og hjælpe din entré til at føles større, end den faktisk er. Med den rigtige placering og brug af refleksion kan dit entréspejl hjælpe dine gæster med at gå ind i et opmuntrende rum og gøre dig begejstret, hver gang du går gennem din dør. Leg med dimensioner og placering, indtil det er helt rigtigt.