Metier er en bistro på Østerbro med en stærk passion for gode, lokale råvarer. Vi serverer jordnære og genkendelige måltider i uformelle rammer, og det er altafgørende for os, at vores mad tilgodeser både smagsoplevelsen og miljøet.

 

Hos Metier er alt kød økologisk, og grøntsagerne enten biodynamiske eller økologiske, ligesom det er helt essentielt for os at benytte lokale råvarer. Det sikrer, at råvarens kvalitet og friskhed er intakt, og samarbejdet med den lokale producent giver større gennemsigtighed og nærhed, end hvis man køber fra anonyme og konventionelle producenter.

Vi gør meget ud af at følge de danske råvarers sæson, og derfor tænker og arbejder vi langsigtet. Vi konserverer, sylter og tørrer råvarer – på den måde strækker vi sæsonens muligheder og sikrer en gennemtænkt rød tråd, fra det gror i jorden, til det lander på tallerkenen. Derfor skifter vi selvfølgelig også menu løbende.

Velkommen til Metier, hvor fokus er på et velsmagende, jordnært og rustikt måltid i afslappede rammer.

Christian & Jens

Åbningstider

Tirsdag – lørdag:  15.00-23.00

Køkkenet har åbent kl. 17.30-21.30

Åbent for selskaber alle dage (inkl. frokost), kontakt os for mere info.

Kontakt

+ 45 35 24 90 17

mail@restaurantmetier.dk

Adresse

Blegdamsvej 70
2100 København Ø

Book et bord på Metier

Aftenkort

(tirsdag til torsdag)

Hos Metier er grøntsagerne økologiske og biodynamiske, kødet er økologisk eller friland, og vores fisk er fanget bæredygtigt. Råvarerne er fortrinsvis fra lokale leverandører.

Der tages forbehold for daglige ændringer i menuen.

Opdateret 16. maj.

 

3 serveringer

 

Tatar af okseinderlår fra Slagtergården
Urte-emulsion, glaskål, sprød malt, syltede slåenbær og løgkarse

&

Porrer fra Birkemosegaard
Kærnemælk, urteolie, Vesterhavsost, sprød malt og Skt. Hans urt

-o-

Makrel fra Fiskerikajen
Agurk, gremolata, creme på makrelrogn og Rød Tvetand

eller

Onglet fra Slagtergården
Sauce og en masse kålskud

275,-

 

5 serveringer

 

Tatar af okseinderlår fra Slagtergården
Urte-emulsion, glaskål, sprød malt, syltede slåenbær og løgkarse

-o-

Porrer fra Birkemosegaard
Kærnemælk, urteolie, Vesterhavsost, sprød malt og Skt. Hans urt

-o-

Makrel fra Fiskerikajen
Agurk, gremolata, creme på makrelrogn og Rød Tvetand

-o-

Onglet fra Slagtergården
Sauce og en masse kålskud

-o-

Syltede rabarber fra haven
Hvid chokolade, marengs, rabarber-granité og rød oxcalis

375,-

 

Der tages forbehold for daglige ændringer i menuen.
Vi tager hensyn til allergener, og vi tilbyder vegetariske alternativer – kontakt os gerne på forhånd med særlige ønsker.

Weekend på Metier

Hver fredag og lørdag får du 5 udvalgte serveringer samt en snack og et glas bobler for 375 kr. 

Næste Weekend på Metier bliver d. 18/5-19/5

 

Jordskokker & rygeostecreme og et glas bobler

-o-

Porrer fra Birkemosegaard
Kærnemælk, urteolie, saltede citroner, Vesterhavsost og urter

Buratta fra La Treccia
Fennikel, byhonning-vinaigrette, ristede kerner m. fennikelfrø og urter

-o-

Makreller fra Fiskerikajen
Agurk, gremolata, creme på makrelrogn og Rød tvetand

-o-

Braiseret okse fra Slagtergaarden
Gulerodscreme, kålskud og sauce

-o-

Rabarber fra Anekærvej 32
Hvid chokolade, marengs og rabarber-granité

 

Der tages forbehold for små ændringer i menuen.

Vi tager hensyn til allergener, og vi tilbyder vegetariske alternativer – kontakt os gerne på forhånd med særlige ønsker.

Leverandører

Hos Metier går vi højt op i at vide, hvor vores råvarer kommer fra. Vi samarbejder med en række lokale leverandører, hvor vi ved, at kvaliteten er i top. Ved at købe lokale råvarer sikrer vi, at friskheden forbliver intakt, og det gavner både smagsoplevelsen og miljøet.

Lokale råvarer

Vores oksekød er økologisk og fra Mineslund, mens vores frilandsgris kommer fra Knuthenlund og Mineslund ligeså.

Frilandskyllinger og – ænder får vi fra vores ven Bryan fra Dalbakkegård, mens Birkemosegård primært leverer biodynamisk og økologisk grønt og andet godt til os.

Fisk får vi fra Fiskerikajen, der samarbejder med FSK (Foreningen for Skånsomt Kystfiskeri), som bl.a. har fokus på mindre udsmid.

Vin

På vores vinkort har vi både dråber fra store kendte marker og mindre kendte producenter – begge i et prisleje, der gør, at alle kan være med. Vi forsøger at finde vine med “klassiske udtryk”, lavet på enten økologiske eller biodynamiske druer.

Derudover har vi flere naturvine på kortet. Naturvin fremstilles af økologiske eller biodynamiske druer, og der tilsættes hverken syre, sukker eller gær. Derfor er der ingen kemisk manipulation for at fremme gæringsprocessen.

Selskaber

Står du og skal afholde et større arrangement, så kontakt os for en løsning ud af huset eller en eventuel fuldbookning af restauranten.

Vi har også vores charmerende Herreværelse – et selskabslokale der af mange bruges til middagsmøder, fødselsdage og andre private anledninger, hvor man ønsker at sidde afskærmet fra resten af restauranten.

Metier tilbyder catering til eksempelvis bryllupper, receptioner og andre festlige lejligheder.

Giv os et kald eller send os en mail, så finder vi ud af det sammen.

Book et bord på Metier

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.