Nerve i Klemme ? – brug for kiropraktor

 

Har jeg en nerve i Klemme ?

Nerve i klemme, Hold i ryggen, eller hekseskud – udtryk som bruges i daglig tale om mange typer af akutte rygsmerter. Udtrykket nerve i klemme, hekseskud mm er udtryk som alle sammen dækker over den følelse som man oplever ved visse typer af rygsmerter.

Heldigvis kommer er der ikke tale om reel nerve i klemme, men udtrykket er mere det man kan kalde en beskrivende udtryk som dækker over den måde vi tror nerve i klemme føles på.

 

Hvad er en nerve i klemme ?

Nerver kan komme i klemme, men så er vi over i andre problemer så som diskusprolaps og lignende problematikker og sjældent dem som vi forbinder med udtrykket nerve i klemme.

Nerve i klemme dækker ofte over den jagende karakter som kan forekomme  ved rygsmerter især ved smerter i brystryggen eller mellem skulderbladene. Ofte synes man fikseret i en fastlåst stilling og med kraftige jag ved forsøg på at bevæge sig ud af denne stilling. Derfor også ofte brug af udtrykket hold i ryggen eller hekseskud

 

Rygsmerter – stor samfundsmæssigt problem

Knap en mio dansker døjer jævnligt med smerter i ryggen i varierende grad og mange af dem i tilbagevendende grad. Knap en halv mio dansker opsøger derfor en kiropraktor for hjælp.

Mange af disse problematikker er heldigvis simple – så som nerve i klemme, hekseskud, hold i ryggen mm, og kan klares med få behandlinger hos kiropraktor.

 

Få hjælp til dine rygsmerter hos kiropraktor

Da dine rygsmerter selvom de synes simple og ligner klassisk hekseskud eller hold i ryggen kan være udtryk for anden og mere alvorlig årsag, anbefales det altid at få tjekket årsagen til dine rygsmerter ved relevant fagperson så som kiropraktor, for at sikre sig at der ikke synes at være anden og mere alvorlig problem så som diskusprolaps. Men også for at kunne få behandling for rygsmerterne således at du kan vende tilbage til normal dagligdag uden smerter og gener i ryggen

 

Få hjælp til dine rygsmerter idag – book tid hos din Kiropraktor København