Hos Spisehuset er januar i fuldt sving, væk er julens tunge køkkentraditioner og ind er kommet et frisk pust, men stadig med et godt stykke kød på den nye menu.

Som altid er alle råvarer biodynamiske eller økologiske fra danske landbrug, kun undtaget biodynamiske citroner fra Sicilien og græsk øko-olivenolie, søl fra havet omkring Island og vilde kantareller fra de svenske skove, hvis det overhovedet er på menuen.

I øjeblikket bydes på denne menu:

Tatar af biodynamisk okse med luftig sherrysabayon, ristede jordskokker og ramsløgskapers
~
Gulerod braiseret i æblemost og skovmærke med gulerodspuré, boghvede og fuglegræs
~
Glaseret vildsvinenakke med saltbagt selleri, rødbede puré, syltede tragtkantareller og søl
~
Maltis med brændt citronpuré, olivenolie, kandiserede hasselnødder og citronskal
~

4 retter, 360,-

Læs mere om spisehuset og book bord her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.