Hos The Fat Pike på Islands Brygge er der kommet nye retter på menuen.

Courgetterne er så småt begyndt at blomstre, og det har givet idéen til ”Sprødstegt courgetteblomst med fyld af krabbekøb på en frisk tomat/basilikumsauce”.

Fiskerne hiver i øjeblikket mange pighvar op af havet, smider dem på is og sender dem direkte til The Fat Pike. Det betyder at hovedretten ”The Fish” i øjeblikket byder på ”Pighvar med sommersalat, dild, kapers, kraftig hønsebouillon med citron og rustik ‘buttermilk mash’ kartoffelpuré”

Ikke at der er en speciel sæson for rib-eye, men sommer er lig med grillsæson, og derfor er ”The Meat” i øjeblikket ”Grillet rib-eye med chimichurri, svampe og The Fat Pike fries”.

Og når man til sidst skal overgive sig til desserten byder ”The Sweet Surrender” på ”Daiquiri-sorbet med jordbær, hvid rom og limegranité”.

Du kan se, hvad The Fat Pikes menu ellers gemmer på eller bare lade kokkene bestemme og lade østers, tuntatar og stegt pighvar skylle ind over dig med ”The Fat Seafood menu”.

 Se herlighederne her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.