Hos Noho i Kødbyen er de eksperter i gode nattefester, så de ved også om nogen, hvor vigtigt det er at få en god solid start på dagen. Kom flyvende fra start med Nohos brunch i weekenden.

Hver lørdag og søndag kl. 10-15 byder Noho på brunch, og kokkene har gjort deres forarbejde godt ved at sammensætte et menukort med et væld af klassiske og moderne brunchretter. Du står selv for sammensætningen af din brunch ved at vælge enten 3, 5 eller 7 retter fra menuen.

Hønen og ægget
Det kan godt være, menuen er skrevet humoristisk, men det er med seriøsitet i køkkenet, at man tilbereder ”økologisk røræg med syltede løg og purløg” eller crispy shrimp sliders med sort hvidløgsmayo og tomatsalsa”.

Balancegang
Menukortet veksler fint imellem grønne, lette retter og de mere tunge af slagsen. Du finder for eksempel ”økologisk grapefrugt med vaniljesne” og ”Acai-bowl med kokosmælk, bær, frugt og granola” i den lette genre, og skal det være mere mættende, er der sliders med enten pulled pork eller sprøde rejer eller hvad med en gang ”mini tacos med grillet tun, bønnespirer og wasabimayo”?

Men eftersom det jo er dig selv, der vælger sammensætningen af din brunch, skulle du måske læse hele menukortet og se alle dine muligheder her

Du kan læse meget mere om Noho og se billeder her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.