Du undrer dig måske over, hvorfor retter som østers, ceviche og tatar kræver en kok at tilberede, for er det strengt taget ikke bare rå mad anrettet pænt på en tallerken?

Svaret er nej. Det kræver nemlig store skills at åbne, skære og hakke disse retter på en måde, der får smagsløgnene til at synge.

Og det er netop det, kokkene på The Fat Pike kan, når de laver, og gavmildt serverer, disse sparsomt tilberedte, men ultra skønne og autentiske, retter:

 

Fine de Claire – og Gillardeau-østers, med vinaigrette og citron

Ceviche, med lime, mange, korianderskud og crispy tortillas

Tuntatar, med guacamole og crispy tortillas

 

Se også, hvilke retter der rent faktisk er tilberedte, og som du også kan nyde, her.

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.