I næste uge skydes Dining Week 2019 i gang, og du kan opleve Dining Week på Food8’s restauranter – Tempo, The Fat Pike og middag i mørke på Pakhus Bryggen, for kun 215 kr.+ billetgebyr.

Den italienske restaurant TempoSkt. Annæ Plads byder bl.a. på disse skønne klassikere;

Burrata, med spinat og græskarkernepesto
Oksemørbrad, med trøffelmarineret endive, kartoffel creme og sort trompetsvamp
Chokolade cheesecake, med mandler, marengs og solbær

* Der er også købes en vegetarmenu til samme pris samt en vinmenu til 220,- samt velkomstdrink til 55,-

Køb billet til Tempo her.

 

The Fat Pike, bøf & skaldyr restaurant på Islands Brygge, hiver de store kanoner frem og byder bl.a. på;

Østers, med æble/peberrods-vinaigrette
Grillet oksemørbrad, med let grillede salater i cæsarvinaigrette, knuste kartofler og rødvinssauce
Snickers-dessert, chokoladekage med peanuts, karamel og nougat

*Der kan tilkøbes en forfriskende velkomstdrink til 55,-

Køb billet til The Fat Pike her.

 

Pakhus Bryggen Islands Brygge inviterer til “Middag i mørke” – en oplevelse for alle sanser, og på menuen er der;

Laks, med kammusling, kartoffel, dild og strandurter
Okse, med rødvin, timian, knoldselleri, svampe og solbær
Mørk chokolade, med espresso, citrus og marengs

*Vinmenu (175,-)  og drikkevaremenu u. alkohol (125,-) kan tilkøbes 

Køb billet til en helt særlig oplevelse på Pakhus Bryggen her.

 

Sideløbende med Dining Week er der også Cocktail Week, og på The Club kan du lade dig opstemme med;

Festivalcocktailen, er Tanqueray Ten Gin & Fentimans Connoisseurs Tonic.
Signaturcocktailen, er Storm Cooler  med vodka, hibiscus, passion, lime og lakrids

*Læs mere om cocktail week her.

Billetter til Cocktail Week på The Club kan købes her

 

Hvornår?
Dining Week og Cocktail Week afholdes i uge 7, den 10.-17. februar 2019

 

Hvor meget?
Alle menuer fås for 215,- + billetgebyr og er inkl. San Pellegrino mineralvand (flaske á 750 ml.)

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.