Gør julegavekøbene nemmere, og forkæl én du holder af, med et gavekort til Food8

Nu nærmer julen sig, og tiden er inde til det årlige julegaveræs. Men i år kan du tage det helt roligt, for Food8 har lavet et gavekort, der sparer dig for en masse julestress, idet du kan sidde hjemme og printe dine julegaver helt selv.
Gavekortet er samtidig en delikat gave til dem, der fortjener en god portion gastronomisk forkælelse – og mon ikke du kender én eller to, der gør det?

Der er noget for enhver smag på Food8’s restauranter – restauranterne tilbyder alsidige menukort spækket med de skønneste klassiske og moderne retter. Så du går ikke galt i byen med et gavekort til Food8.

Lige nu gælder gavekortet til restauranterne;

Tempo

The Club

The Fat Pike

The Pizza Bro

Men hold nøje med Food8, da der løbende sker ændringer i udbudet af restauranter. På Food8 kan du ligeledes læse om restauranternes menuer, åbningstider, booke bord mv.

Gavekortet kan du printe selv eller vise på mobilen i restauranten, når du skal betale regningen, så nemmere bliver det ikke.
Du kan selvfølgelig også skrive en sød personlig hilsen på gavekortet, så der bliver store julesmil hele vejen rundt om træet.

Køb gavekortet lige her!

Glædelig jul og velbekomme!

 

 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.