Forretterne sætter et måltid igang, og hos Fleisch kommer man godt fra start med et helt arsenal af forskellige forretter, hvis man vælger den faste “Fleisch aftenmenu”.

Med “Fleisch aftenmenuen” deles forretter og desserter sammen ved bordet gæsterne imellem. Lige nu kan du og dine medspisere roligt glæde sig til at komme godt fra start med forretter hvor september og det begyndende efterår har sat sit aftryk.

Foretterne på Fleisch aftenmenu ser for tiden således ud:

-Andecroquetter med kalvebrisler.

-Rørt tatar, marvmayo, croutoner og peberrod.

-Lammecurry i hjertesalat, yoghurt, forårsløg og lime.

-Lynstegt tun, avocadocreme, kartoffelchips og oliven.

-Tørret okse, mizuna, tyttebær og tørret ricotta.

-Rødbede crudité med stracciatella og sennepsvinaigrette.

Og når man først er kommet godt fra start med forretterne så venter hovedretten, som man har helt for sig selv, inden man afslutter med helt flok desserter til deling ved bordet, men det er en helt anden historie.

 

Læs mere om menuen og book bord her

 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.