Det gode forår har budt på så meget god grilltid, at selv den største grill-entusiast er ved at løbe tør for idéer. Derfor kan det være godt at søge hjælp! Hos Cleaver’s Meat Market er de ikke bare fulde af idéer, men har også kølediske fulde af råvarer fra hele verden.

I Danmark er vi glade for en god grillpølse, og Cleaver’s byder på variationer, man ellers ikke lige finder i de gængse supermarkedskølediske. Vi har taget en pølsesnak med Andreas fra Cleaver’s, som kommer med sit bedste tip til en god og anderledes pølse:

“Skal jeg anbefale en ANDen og yderst populær pølse, er det vores franske andepølser lavet af både fersk og røget andekød bundet sammen med lidt gris. De er helt fantastiske på grillen, og børn er vilde med dem!”

Franske andepølser
af fersk og røget andekød og en smule svinekød
15 kr. stk – 9 stk. for 100 kr.

Se praktisk info om Cleaver’s Meat Market her

Tips til tilberedning

Andreas kom også med et par gode og ret lette tilberedningstips. Læs med her …

Andepølser på grill:
Det er en smagssag, om en pølse må sprække, men som udgangspunkt skal den komme af grillen i hel stand. Andepølserne er ferske, så de skal have ca 8-10 minutter ved middel varme og vendes ofte.
Andehotdogs med hjemmelavet løg- og baconkompot i pølsebrød med ost.

Det skal du bruge: Andepølser, gode hotdogbrød, et par løg, god bacon, sukker, balsamico, comté eller cheddar ost, god, gerne sød, fransk sennep og cornichoner.

Løg- og baconkompot:
Tag et par gode løg og bacon i tern, og put det på en pande. Lad det koge ind ved middelvarme med lidt sukker og balsamico til en syrlig løg- og baconkompot.

Pølsebrød med ost: Skær pølsebrødene op, og kom lidt revet ost  ind i brødet, inden du varmer det op. Det kan for eksempel være Comté (fransk ost) eller cheddar.

Sammensæt hotdog:
Kom nu pølsen i brødet, og top hotdoggen af med løg- og baconkompot, sød fransk sennep og tykke skiver af cornichoner.

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.