Det australske rejseforlag Lonely Planet har netop kåret København til verdens bedste by at besøge i 2019!
De fremhæver Kødbyen, samt de bæredygtige GoBoat’s, som du kan lægge til på Islands Brygge, Food8 har restauranter der ligger lige i smørhullet af det Lonely Planet kalder verdens bedste by at besøge i 2019.

 

Kødbyen

Kødbyen er en kreativ  gå-i-byen-oase med mange gode barer, indieområder og spisesteder – side om side med aktive slagterier. Særligt to restauranter har evnet at fusionere det gamle industrielle og nye hippe Kødbyen i en autentisk atmosfære med et tårnhøjt gastronomisk niveau;

Spisehuset

På Spisehuset er alle råvarer biodynamiske eller økologiske og menuen følger slavisk sæsonen. Menukortet er derfor altid uforudsigeligt, spændende og friskt og vinkortet altid velassorteret. Maden taler for sig selv, men ejerne knytter også gerne en farverig anekdote til.

Læs mere om Spisehuset her

Fleisch

Fleisch ligger i en gammel slagterforretning, hvor den oprindelige atmosfære er bevaret i restauranten, med udsigten til kød, der modner på krog.
Til frokost kan du få sublimt slagtersmørrebrød, og aftenkortet byder bl.a. på klassiske kødretter med de fineste velhængte kød.

Se hele menuen her

Islands Brygge

Hvis du har lyst til at få vind i håret på Københavns smukke kanaler, kan du leje en GoBoat og tage turen til Islands brygge, hvor du kan tøjre båden og gå på opdagelse i den gamle pakhusdistrikt, der gemmer på en gastronomisk gavebod;

 

The Fat Pike

I gården mellem Njalsgade og Klaksvigsgade ligger skaldyrs & bøf restaurant The Fat Pike, der serverer generøse skaldyrsfade og velhængte bøffer. Du går aldrig sulten hjem på The Fat Pike.

Se hele menuen og book bord her

The Pizza Bro

The Pizza Bro er en foodtrailer, der tilbereder deres klassiske italienske pizzaer i brændefyrede ovne. Bunden er altid økologisk og sprød og toppingen er en kombination af fine italienske specialiteter og økologiske råvarer.

Find The Pizza Bro’s menukort her

Rigtig god fornøjelse i hovedstaden!

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.