Opført helt tilbage i 1878 var kødbyen tænkt til at skulle rumme Københavns kødgrossister. De sidste 10 år er kødbyen dog blevet blandet med kreative erhverv, spisesteder og barer. Så nu blander hvidklædte slagtere sig med festklædte gæster der er på vej på restaurant eller natklub.

Kødbyen er ganske enkelt blevet et sted man tager hen for at nyde en god middag og en aften i byen. Food8 har her to gode bud på restauranter i Kødbyen.

Spis hos slagteren

Fleisch ligger i Kødbyens gamle slagter og selvom lokalet er blevet fyldt op med rustikke træborde borde og skindklædte stole er de gode slagtertraditioner i hævd. Til frokost er der smørrebrød på menuen og om aftenen råder de store bøffer.
Læs mere om Fleisch her

Dansk økologi og biodynamik

I den lidt mere ukendte del af Kødbyen, den såkaldte Grå Kødby ligger Spisehuset badet i regnbuelys. Selv om den er gemt godt væk lykkedes det The New York Times at finde frem til det lille spisested der drives af Torsten & Niclas. Her serveres en fast fireretters menu, lavet af økologiske og biodynamiske råvarer fra lokale producenter.
Læs mere om Spisehuset her

 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.