Fredag den 12. april 2019 kan du få ‘Islands Brygges Påske tapaspose 2019’, og begynde din ferie med en masse lækkerier!

Start en god lang påskeferie med en tapaspose, pakket og klar til at starte ferien foran fjernsynet med en omgang X-factor eller slip for madlavningen, når du kører i sommerhuset.

Menuen er lavet af kokketeamet bag The Fat Pike & Pakhus Bryggen, der har deres daglige gang på Islands Brygge. Temaet er ”Forår på Islands Brygge”, med inspiration i kokkenes nationaliteter; Norge, Italien & USA.
Ud af det er kommet en sprængfyldt tapaspose, der byder på klassiske retter med god inspiration fra kokkens hjemland, hvor eksotiske råvarer som pomelo, dukkah, ingefær og boghvede mixes med klassikerne kylling, okse og rabarber.

 

Islands Brygges Påske tapaspose 2019 indeholder:

Asparges og kylling med couscous, ramsløg og pomelo

Terrine af okse, med kartoffel-radissalat m. sennepskorn og urtemayo

Ærtehummus med mynte, ærteskud og sprød boghvede

Lakserillette med fennikel, oliven og grøn olie

Marinerede rodfrugter fra Søris med estragon, dukkah og saltet citron

Rabarbertrifli med syltet ingefær og vanilje

Hertil friskbagt brød og saltet smør

 

Pris pr. pose 275 kr.

Mad nok til to personer!

Køb tapasposen på madbillet.dk lige her.

 

Afhentes kl. 14-18.00 i Pakhus Bryggen

80 stk.

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.