Ferien er ved at være slut, kom du enten ikke ud over de københavnske volde eller længdes du efter lidt sydlandsk stemning, så spis en god frokost hos Un Mercato.

Markedsstemning er noget vi mest forbinder med sydeuropa, men efter Torvehallerne slog portene op i 2011 er det blevet et sydende centrum for lækre råvarer og gode spisesteder.

Hos Un Mercato kan du sætte dig lige i midten af det hele og indtage en gode frokost, et kølig glas og bare nyde det travle liv passerer forbi.

Et af de bedste tidspunkter at nyde det travle liv på er midt på dagen, her blander opråb fra de handlende sig med lyden fra klirrende bestik og glas. Turister i sandaler, slipsklædte businessfolk og folk med tunge indkøbsposer stimler omkring torvehallerne for at indtage en god frokost.

Hos Un Mercato byder frokosten på et menukort der stråler en stor kærlighed til Italien. Det oplagte til den hurtige frokost er en sandwich, det findes i flere varianter f.eks. med porchetta eller kylling fra rotisseriet.
En af Food8s klare favoritter er pastaretten Linguine med muslinger, men også antipastikortet lokker når vi skal fremhæve noget ekstra godt. For eksempel kan enhver verdenssituation vendes over et bræt med “prosciutto skinke, gedeost, hasselnødder, pære og grillet brød” flankeret af endnu et bræt med “kyllingelevermousse med syltede løg, pancetta og grillet brød”.

Vi kunne bliver med at komme med forslag til den gode frokost, men slå dig selv løs i menukortet her.

 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.