Copenhagen Jazzfestival skyller ind over København fra den 6. til 15. Juli, og i Kødbyen lægger Spisehusets to naboer spillestederne 5e og H15 op til 10 dage med jazzkoncerter. Spisehuset sørger for biodynamisk mad og naturvin til.

Menu i Spisehuset under Jazz Festivalen

Spisehuset menu skifter altid efter hvad der kan hives op af jorden hos de biodynamiske lokale landbrug de får deres råvarer fra. Men et godt gæt på hvad du kan forvente ser således ud:

SNACKS (fra kl. 16)

 

-Spegeskinke – 75,-
-Ølpølser – 75,-
-Rilette -75,-
-Sardiner (god til 2, der er en her dåse jo) -85,-
-Ost – 75,-
-Surdejs og smør- 35,-
-Den der tallerken hvor der er lidt forskelligt og brød- 195,-

 

MIDDAGSMAD (fra kl. 17.30)

 

“DEN KORTE”
To retter (billedet) så du hurtigere kan komme videre til næste koncert.
-En salat
-En hovedret
200,-

“DEN LANGE”
4 retters menu helt som det plejer at være, se menuen her
350,-

Musikken

Spisehuset ligger i det der kaldes den grønne eller grå kødby og her præsenterer ILK Sessions at 5e, Copenhagen Jazz Festival 2018, Guldimunds Jazzfestival, og Barefoot Records under navnet “Jazz i den grønne kødby” mere end 80 koncerter fordelt på 2 scener i H15 og 5e. Læs mere om koncerterne her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.