Hos Cleaver’s Meat Market i Torvehallerne har de saftige fedtmarmorerede økologiske bøffer fra Jersey-krydsninger, der græsser på Skjern Enge.

Slagterne hos Cleaver’s har i samarbejde med landmand Erling Bonde fra Økogårdene i Skjern Enge udviklet en speciel foderblanding, som de giver deres Jersey-krydsninger ti uger inden slagtning. Foderblandingen er fed, hvilket giver kødet den ønskede fedtmarmorering, der gør smagsoplevelsen til noget særligt.

Til de smagfulde øko-bøffer hører sig selvfølgelig en cremet bearnaise, men hvis du ikke selv har mod på at give dig i kast med det projekt, har Cleaver’s gjort det nemt for dig med deres egne bearnaisesmør, der er rørt efter alle bearnaisekunstens regler og skiller med garanti ikke.

Du kan vælge mellem forskellige udskæringer af bøfferne, så du får netop det stykke kød, du ønsker.

Slagteren hjælper dig naturligvis med at skære kødet præcis, som du vil have det.

Cleaver’s tilbyder:

Mørbrad: 67,50 kr. per 100 g

Højreb: 49,50 kr. per 100 g

Filet: 55 kr. per 100 g

 

Læs mere om Cleaver’s Meat Market her

 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.