Delemad og socialt samvær

Dining Week Sharing løber af stablen d. 13.-20. oktober, og omdrejningspunktet er mad, der egner sig til at deles om bordet, og som indbyder til det sociale samvær og nærvær.
En billet koster 225 kr. + billetgebyr pr. person og vinmenu kan tilkøbes. Billetsalget er i fuld gang, så skynd dig at sikre bord til dig og dine yndlingsmennesker!

Menu

FORRETTER
Torskerillette
med hyben, kapers, dildolie og karse

Terrin med unghane
med porrer og kartofler med trøffel-vinaigrette og kørvel

Marineret grønt fra Søris
med rygeost, hasselnød og havesyre

HOVEDRET
Øl-braiseret oksetykkam
med æbler, bacon og løgringe, kartoffelpuré og løgaske

DESSERT
Profiteroles
med vaniljeis, brombær og chokoladesauce

Muligheder for tilkøb

VINMENU
165,00 kr.
Sauvignon blanc, Maison Sauvion
Pinot Noir, Val de Loire
Moscato D´asti Piedmonte

 

VELKOMSTDRINK
55,00 kr.
Festivalcocktailen er “Cucielo Cinque7” bestående af
Cucielo Bianco & San Pellegrino Tonic

 

 

Alle billetter købes via Dining Weeks hjemmeside

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.