Hos Cleavers Meat Market i Torvehallerne har de fundet frem til en ny producent af franske gule kyllinger. Kyllingen er fuld og smag og perfekt til en ovnstegt lørdagskylling.

Den gule kylling er blevet stillet på middagsbordene i de sydfranske landkøkkener i generationer. Det er en særlig race, som er kendt for sin karakteristiske gule farve og sit saftige kød. Den gule majskylling har vundet i flere smagstest, fordi kødet er både mørt, saftigt og fuldt af smag.

Cleaver’s Meatmarket får sine kyllinger fra SNV i Normandiet hvor de er specialister i at opdrætte og slagte de gule kyllinger. Racen er langsomt voksende, så de udvikler stærke ben og stor smag. Kyllingerne går i store stalde, hvor de kan skrabe i strøelse på gulvet og har langt mere plads end industrikyllinger. Kyllingerne lever af 100 % vegetabilsk foder, der primært består af majs, men også af korn og kraftfoder. Kyllingerne slagtes, når de er 45 dage gamle.

Og husk at slagteren hos Cleaver’s Meatmarket selvfølgelig gerne parterer og pakker kyllingen med friske eller tørrede krydderurter efter dit ønske.
Så du blot skal komme kyllingen i et ovnfast fad, tænde ovnen og lave lidt tilbehør. Så inviter blot gæsterne, og lad lørdagskyllingen genopstå i denne luksusudgave.

Fransk gul kylling, 90 kr. pr. kg.

Læs mere om Cleaver’s Meat Market her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.