Med placering lige i midten af København er Torvehallerne det perfekte sted til at nyde morgenmad og vågne op. Un Mercato er Torvehallernes spisested og her står de klar fra kl. 08.30 med morgenmad.

Den hurtige morgenmad

Er du landet på Nørreport station og skal hurtigt videre er der er bredt udvalg af morgenbrød lige til at nappe med. For eksempel en panini med prosciutto, mozzarella og pesto eller en ostemad med Arla Unika mellemlagret ost og syltede abrikoser på grillet rugbrød. Og naturligvis findes hele udtrækket af italienske kaffe og fristpresset juice.

Den langsomme morgenmad

Er du mere til det rolige tempo en god siddeplads, måske i morgensolen med en avis eller i godt selskab? Så findes der naturligvis klassikerne som croissaint, ostemad og panini. Men nu hvor du sidder ned kan du meget vel kaste dig ud i de mere avancerede retter såsom Pocheret æg på avocado tilsmagt med chili og koriander, serveret på grillet rugbrød eller steak and eggs sandwich med Flanksteak, røræg med trøffel og hjemmelavet ketchup. 

Torvehallernes brunch

Er du ikke så meget til de store valg om morgenen så serveres Torvehallerns Brunch med grillet rugbrød, ost, prosciutto, avocado, omelet, skyr, frisk frugt og pandekager. 

Menukortet damper, bobler og syder

Morgenmad menuen bobler over af god processo, damper af skoldhed kaffe og syder når omeletter steges. Se alle herlighederne på menukortet her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.