Nu er efteråret over os og det er derfor også tid til at få sæsonens skønne råvarer på menukortet

Hos Fleisch deler man både forretter og desserter, og til forret kan du og dit selskab blandt andet nyde en af efterårets tilbagevendende glæder, nemlig svampene, i form af;

Svampetoast med små stegte hjerter & rystede tyttebær

eller tag godt fat i de små og delikate;

Confiterede vagtellår

 

Hovedretten bestemmer du selv, og her kan der vælges imellem flere forskellige retter, der alle emmer af efterår, for eksempel;

Flanksteak af Black Angus, med solbærglacerede rødbeder, ristede kastanier, sprød pancetta og rødvinssauce – dertil sprøde rosmanrinfritter

 

Fleisch Aftenmenu koster

Kr. 375,-

 

Læs mere og book bord her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.