The Meat, The Clams & The Sweet Surrender lyder næsten som navnet på et band, men det er de nye retter på menukortet på Bryggens nye fiskerestaurant The Fat Pike.

The Meat & The Clams

Hovedretterne har fået to nye skud. Den første er ”The Meat”, der er Grillet hanger steak med svampevinaigrette, spinat, persille og The Fat Pike fries. ”The Clams” består af muslinger og rejer stegt à la plancha med persille/hvidløgsolie og The Fat Pike fries. Begge retter serveres med årstidens garniture tilpasset den enkelte ret.

The Sweet Surrender

Rabarberne vælter op af jorden for tiden, og det kan kokkene hos The Fat Pike ikke lade gå uden om crumblen, The Fat Pikes faste dessert ”The Sweet Surrender” er for tiden rabarbercrumble pie med is til deling ved bordet.

Du kan se hele menuen og booke bord her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.