Det er oplagt at tænke hvidvin eller champagne når man siger østers eller fisk, men hos The Fat Pike har de såkaldte craft beers på hanerne i baren, og øl går perfekt til et dusin østers eller en bakke popcorn schrimps.

Craft Beer er betegnelsen for øl der brygges i minde portioner og bryder med konventioner, hos The Fat Pike domineres ølkortet af to brygmestre.

Anders Kissmeyer har været en drivkraft og afgørende grund til at vi danske er bekendte med specialøl, med en baggrund som brygmester på Carlsberg og grundlæggelsen af Nørrebro Bryghus. Nu har han bryggeriet Kissmeyer hvorfra The Fat Pike blandt andet byder en IPA ved navn Eagle Kiss og belgisk blonde kaldet Young Lust, begge passer perfekt til fisk og skaldyr.

Theodor Schiøtz klinger umiddelbart bekendt i de fleste øre, men han grundlagde i sin tid Albani bryggeriet, han var Farmaceut, laborant, frivillig skarpskytte, sejler, rebel, socialist, botaniker, anarkist og ikke mindst brygger.
Selvsagt lever han ikke endnu, men der laves øl i hans navn. Under serien “Anarkist” laves en række øl af unge brygmestre og lige i øjeblikket er Motueka Anarkist Lager på hanerne på The Fat Pike.

Fælles for alle øl er at de er et begrænset mængde og hele tiden kan skifte alt efter hvor tørstige gæsterne på The Fat Pike er.

Se hele ølkortet her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.