Dagen efter påske, den 23. april, er der Fællesspisning Østers & Pizza på Pakhus Bryggen. Der er endnu ledige billetter, så grib chancen for at få maden serveret efter en påske i køkkenet.

Fællesspisning Østers & Pizza dagen efter påske er en god anledning til at ryste påskekyllinger, påskelam, påskeharer, påskeliljer, påskeæg og påskesnaps af dig, og i stedet få serveret friske østers, sprøde pizzaer og italiensk pasta til hyggelig social dining på Islands Brygge.


MENU

Franske østers fra The Fat Pike
Østers naturel på knust os med vinaigrette, tabasco eller frisk citron
(Serveres til deling på fade ved bordet)

Buffet med brændeovns fyret pizzaer fra The Pizza Bro
Alle ingredienser i pizzaerne er en kombination af de fineste italienske specialiteter og økologiske råvarer

Margherita (V)
Tomatsauce, bøffelmozzarella, basilikum og olivenolie

Salame piccante
Tomatsauce, spicy salami, mozzarella og oregano

Parma
Tomatsauce, parmaskinke, mozzarella og rucola

Patate (V)
Mascarpone, kartoffel, rosmarin og olivenolie

Pasta fra restaurant Tempo
Sæsonens pasta med grønt og friske urter

 Friskbagt brød
Friskbagt brød med gode italienske olivenolier og saltet smør

Drikkevarer
Serveres i kander i baren til selvbetjening
”Pakhusets” rødvin & Hvidvin, øl, sodavand, vand


Priser

Billetter sælges i forslag på madbillet.dk og inkluderer både mad og drikke og kan købes her.

145 kr. + gebyr pr. person i forsalg, 200 kr. i døren, hvis der ikke er udsolgt.
Børn fra 2-12 år: 75 kr., 100 kr. i døren.

Børn til og med 2 år spiser gratis, men skal sidde hos forældre.

 

Praktisk

Adresse: Njalsgade 21G 2300 Kbh. S.

Ankomst: kl. 17.30 – 18.00

Spisning: kl. 18.00

Man placeres ved langborde med 8 pladser ved hver,  sammen med andre gæster. Ønsker man at spise sammen skal man købe billetter sammen. Vi har desværre ikke højstole, men de må gerne medbringes. Købte billetter refunderes ikke.

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.