Til påsken hører sig en god lammesteg, og hos slagteren Cleaver’s Meat Market i Torvehallerne har de et bredt udvalg af lam op til påske.

Vibygard Lam

Hos Cleaver’s Meat Market får de deres lam fra Vibygård. Lam, der græsser på … ja, Vibygårds økologiske marker. Her går lam og får rundt og hjælper med naturpleje ved at holde ukrudt og græs i skak. Fårene passes af Frank, der på 30. år er gået fra at have fem får til at have et af Skandinaviens største fårehold. Det vigtigste for Frank er dyrevelfærd og kvalitet, hvilket helt klart er nøglen til det gode produkt, Vibygård Lam er kendt for at være. Besætningen er en krydsning mellem Texel og Gotland, og det er netop denne krydsning, som Frank gennem årene har fået fremavlet, der er med til at sikre Vibygårdlams ensartede kvalitet.

Mød Frank fra Vibygård Lam i Torvehallerne. Læs mere her

Forudbestil lam til påsken

Cleaver’s har følgende udbud af lam i påsken. Det anbefales, at der forudbestilles, da kødet er eftertragtet.

Lammekølle: 240 kr. pr. kg.
Lammebov: 185 kr. pr. kg.
Lammeculotte: 350 kr. pr. kg.
Lammehals: 150 kr. pr. kg.
Lammekrone: 450 kr. pr. kg.
Lammeryg: 375 kr. pr. kg.
Lammetern: 200 kr. pr. kg.
Lamme-porchetta: 200 kr. pr. kg.

Lam  til påske kan bestilles på info@cleavers.dk eller tlf. 51 14 44 89

Se Cleaver’s Meat Markets åbningstider her

Mangler du vin til påsken. så se hvad Rødder & Vin anbefaler her.

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.