Hos Un Mercato i Torvehallerne tænder de hver dag ”en væg af flammer” i deres rotisserie. Her sættes lange spyd med porchetta til at snurre og flammegrille i tre timer, så du ikke skal røre en finger, men bare tage stegen med hjem.

Un Mercato får deres porchetta fra Cleaver’s Meat Market, der ruller den med frisk persille, rosmarin, oregano, merian, hvidløg og citronskal.

Porchettaen serveres som hovedret med grillede stilktomater, skysauce, persille og friskrevet citronskal samt en valgfri side order for 165 kr. pr. person. Eller som hele stykker, der rækker til 2-3 portioner for 135 kr.

Her bestilles tilbehør ved siden af, og Un Mercato anbefaler sprøde rosmarinfritter, skysauce og grillede stilktomater med persille og citronskal.

Læs mere om Un Mercato og se hele menuen her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.