Food8 tilbyder en række gastronomiske julegaver, lige til at printe, så nemmere bliver det ikke at glæde venner og familie.

Gavekort

Food8 har lavet et print-selv-gavekort, der omfatter en række af vores restauranter, lige nu gælder Food8’s gavekort til The Fat Pike, Tempo, The Club, The Pizza Bro, og flere steder kommer løbende til! Så forkæl én du holder af med en gastronomisk julegave.

Læs mere om print-selv-gavekortet til Food8 her

Pizza & Østers

De næste mange mandage stiller Pakhus Bryggen langbordene op, og inviterer til social dining, hvor kokkene fra The Fat Pike åbner østers, og pizzaioloerne fra The Pizza Bro kommer ind med dampende varme pizzaer. Til maden serveres gode hverdagsvine, sodavand og øl, og mon ikke der er mulighed for en god sludder med nogen, du ikke kender?

120 kr. pr.person

Læs mere om fællesspisningen “Pizza & Østers”, og køb billet, her 

The Pizza Bro’s Pizzakursus

The Pizza Bro lærer fra sig i en søndagsskole, der er lidt sjovere, end hvad man ellers forbinder med søndagsskole. Her lovpriser vi de runde flade brød med fyld.
På kurset får du opskriften på den gode dej, naturligvis på økologisk mel, og du får teknikken til at kunne laveperfekt runde pizzaer.

495 kr. pr. kursist

Læs mere om pizzakurset her

Nytårskur

Start 2019 på royal vis, ved at invitere dine nærmeste til nytårskur på The Fat Pike.
Nytårskur betyder ganske enkelt ”En festlig ceremoni, hvor en række fremtrædende personer mødes med regenten i anledning af årsskiftet” Så vær regenten i dit eget liv og start 2019 med at invitere alle de fremtrædende personer, du omgiver dig med, til Nytårskur på The Fat Pike.

The Fat Pike har sammensat en royal menu, med blandt andet østers, laksetatar og ribeye. 

Læs mere om nytårskuren, og køb din billet, her

Glædelig jul, godt nytår og ikke mindst god fornøjelse med de gastronomiske julegaver

 

 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.