Kokkene på The Fat Pike mestrer meget mere end skaldyr og fisk, så for tiden kan du få en efterårsinspireret tatar af kalv og en spændende piña colada isdessert

“Det er en kold tid, som vi lever i” sang Kim Larsen, og selvom termometret viser løvfaldssommer, er det ikke desto mindre en kold tid, der venter os forude. På The Fat Pike sikrer blussene fra det åbne køkken og den hjemmelige atmosfære dog, at du altid føler dig både varm og velkommen, selvom menuen står på den rå delikate kalvetatar eller en kold og cremet isdessert

Den rå

The Fat Pike’s kokke er passionerede omkring alt, der bliver trukket op af havet, men de kaster sig også gerne over råvarer fra landjorden.
I dette efterår kan du derfor få Efterårsinspireret tatar af kalv, serveret med syltede kantareller, lidt rucola og den italienske kok Alfios opfindelse: røget cheddar-mayo

Den kolde

Hvis du har lyst til noget sødt efter tataren, men har svært ved at vælge mellem en lækker cocktail eller en fristende dessert, kan du nu slå to fluer med ét smæk og vælge Piña colada-dessert, som er en cremet kokosis, med romsyltede ananastern, frisk mynte og isnende limegranité

Book en råkold oplevelse her

 

 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.