Delemad og socialt samvær

Dining Week Sharing løber af stablen d. 13.-20. oktober, og omdrejningspunktet er mad, der egner sig til at deles om bordet, og som indbyder til det sociale samvær og nærvær.
En billet koster 225 kr. + billetgebyr pr. person og vinmenu kan tilkøbes. Billetsalget er i fuld gang, så skynd dig at sikre bord til dig og dine yndlingsmennesker!

Menu

FORRETTER
– Rejecocktail
med avocado, tomater og koriander
– Char siu-style spareribs
med sesam og forårsløg
– Broccolini
med peanuts og mandarinvinaigrette

HOVEDRET
– Karamelliseret og spicy langtidsbraiseret oksebryst
med majs-salsa og bagt kartoffel med tilbehør

DESSERT
Vafler
med chokoladesauce, bær og nødder

Muligheder for tilkøb

VINMENU
165,00 kr.
Sauvignon blanc, Maison Sauvion
Pinot Noir, Val de Loire
Moscato D´asti Piedmonte

VELKOMSTDRINK
55,00 kr.
Festivalcocktailen er “Cucielo Cinque7” bestående af Cucielo Bianco & San Pellegrino Tonic

 

Billetter købes via Dining Weeks hjemmeside 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.