Hos Fleisch er sensommeren ved at lande på tallerkenen i deres faste menu, med ingredienser som tyttebær, tørret okse og brombær.

Den faste menu består af et udvalg af forretter og desserter, som køkkenchefen vælger og serverer til deling ved bordet. Hovedretterne vælger du selv, og hele menuen koster 375 kr. pr. person.

Forretterne byder i øjeblikket på

~ Andecroquetter med kalvebrisler
~ Lynstegt tun med advokado, kartoffelchips & oliven
~ Rørt Tatar med marv-mayo, peberod & rugbrød Lammecurry i hjertesalat med yoghurt, forårsløg & lime
~ Tørret okse med mizuna, tyttebær & ricotta Radiser med rygeostcréme & ristet boghvede

Desserterne byder på

~ Chokolademousse med brombæ & bagt chokolade
~ Pocherede ferskner med crème anglaise & mazarin crumble
~ Bergamotte sorbet med kakaojord

Både forretter og desserter deles ved bordet, hovedretten vælger du dog helt selv og den kan du se her

Mange flere muligheder

Ønsker du at give den ”hele armen” kan du tilvælge ”foie gras serveret på bræt med syltede blommer og grillet brød” for 85 kr. Og naturligvis skal menuen ledsages af gode drikkevarer, for eksempel en vinmenu for 275 kr.

Ønsker du bare, at Fleisch fikser alt, så vælg ”En aften på Fleisch” hvor du får et glas cava, aftenmenu, vinmenu og kaffe for 695 kr.

Se hele menuen, og ala carte menu hvor der er totalt frit valg, her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.