For tiden ligner solen noget man kan se i Italien, men du behøver ikke tage længere end til Un Mercato i Torvehallerne for at opleve et storartet italiensk menukort.

Om du er til skygge fra en kæmpe parasol, fuld sol eller let skygge fra et kæmpe oliventræ spiller ikke den store rolle, hos Un Mercato kan du få det hele – og skulle vejret ikke byde på sol er der pladser indendørs.

Når du har fundet dig til rette udendørs er det bare at finde frem til bedste italienske retter på menuen. En af de absolutte favoritter er Jomfruhummer med mascarpone, hvidløg, persille & grillet brød. Men det er svært at vælge når menuen også byder på risottokugler, og huset specialitet; porchetta grillet på rotisseriet.

Kolde drikke skal der til, igen er valgene store så vi anbefaler at man starter med en Aperol Spritz inden man kaster sig ud i det svære valg om det skal være en god rosé, italiensk øl eller en boblende italiensk sodavand der skal køle én ned.

Du kan sidde ude og nyde Un Mercatos menukort fra tidlig morgen hvor der serveres morgenmad til sen aften med aftensmad og drinks.

Læs mere om Un Mercato her

 

Læs også Food8s guide til at spise ude her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.