Det danske smørrebrød blomstre ekstra om sommeren, krydderurterne er friske, rejerne springer over vandspejlet og vejret er til at nyde en god frokost udenfor. Hos Fleisch i Kødbyen serveres der hver dag klassisk dansk smørrebrød.

På frokostkortet hos Fleisch finder man retter, der vidner om restaurantens kærlighed til det gode kød, lige meget om det så går på fire ben, flyver eller svømmer.

Det er god skik at starte en frokost med fisk, og naturligvis kan du få en god sildemad, men også den gode klassiker “Snapsemad” har fundet vej til menukortet og består af “Rød krydret sild, kartofler, løgkompot, kapers & æg”. Og naturligvis serveres et bredt udvalg af snapse, bare spøg løs for dagens udvalg.

Lyden af smør der bruser når en paneret rødspætte rammer panden, er en del af den oplevelse man får fra det åbne køkken når man bestiler en “Smørstegt rødspætte med hjemmerørt krydderurte mayo”, og naturligvis fåes den i en version med håndpillede rejer.

Fleisch ligger i Kødbyens gamle slagter så naturligvis er det gode røde kød på menuen. For eksempel finder du “Tatar af friskhakket økologisk okseinderlår, peberrod, pickles, løg & æggeblomme” og “Roastbeef af dansk okse med pickles, stegte løg, syltede løg, & peberrod”.

Du kan læse mere om frokostkortet hos Fleisch her 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.