Mad skal deles og nydes med dine yndlings-mennesker!

The Fat Pike har fået mange nye lækkerier på menuen, som er oplagte til at dele omkring bordet, mens I får catchet op- måske lige afbrudt af begejstringen over den lækre mad foran jer. Vi er personligt selv ret begejstrede for disse tre forretter, og dem kan du med fordel endda spise med fingrene!

 

“THE FAT CORNROWS”

grillet majs med limecreme og parmesan  —> 65,-

 

“PEEL AND EAT SHRIMPS”

grillede kæmperejer med salsa verde og ristede krydderier —> pr. stk. 30,-

 

CHICKEN WINGS

i spicy rosmarin glaze med sort estragonmayo —> 75,-

 

Som den bøf- og skaldyrsrestaurant The Fat Pike er, kan kødelskere glæde sig til at teste den nye hovedret- en saftig grillet ribeye med syltede kantareller, røget marv, majs og The Fat Pike fries.

 

Se det fulde menukort her  —>

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.