Nu kan du starte din morgen med den nye morgenmenu hos Un Mercato i Torvehallerne.

Med en placering midt i København lige ved Nørreport ligger Un Mercato lige i smørhullet, når der skal spises den morgenmad, du ikke har nået derhjemme. Eller måske trænger du bare til en god start, inden du skal indtage byen …

På menuen findes det, man forventer af en god morgenmad i en storby såsom croissanter, avocado med æg og skyr. Men Un Mercato har også sat deres eget præg på morgenmaden, og man kan få deres berømte “Risottokugler med tomatmozzarella” og en helt ny “Steak and eggs sandwich med flanksteak, røræg med trøffel og hjemmelavet ketchup” og en klassikker for både store og små “Små lune pandekager med mascarponecrème, vanilje, bær og ristede nødder”.

Føler du dig ikke vågen endnu og vil bare gerne have, der er nogen, der fikser hvad, du skal have at spise, så er der “Torvehallernes brunch med grillet rugbrød, ost, prosciutto, avocado, omelet, skyr, frisk frugt og pandekager.” og til de små maver er der “Nutellamad og yoghurt med bær og honning”.

For mange er en fast del af morgenritualet lig med kaffe, og naturligvis har Un Mercato det i alle former. Er du til mere særprægende drikkevarer, kan morgenen startes med et glas “Mimosa”, som er en drink af halv prosecco og halv juice. Og naturligvis laves der friskpresset appelsinjuice fra Torvehallernes Frugt & Grønt.

Der er morgenmad på menuen hos Un Mercato hver dag fra 08.30 til 12.00

Se hele morgenmenuen her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.