Delemad og socialt samvær

Dining Week Sharing løber af stablen d. 13.-20. oktober, og omdrejningspunktet er mad, der egner sig til at deles om bordet, og som indbyder til det sociale samvær og nærvær.
En billet koster 225 kr. + billetgebyr pr. person og vinmenu kan tilkøbes. Billetsalget er i fuld gang, så skynd dig at sikre bord til dig og dine yndlingsmennesker!

Menu til Dining Week

FORRETTER
– Østers
med agurk og gin-tonic vinaigrette

– “Peel and eat rejer”
med salsa rosa

– Ceviche af torsk
med sødekartofler og kokos, citrus og koriander

HOVEDRET
– Grillet flat iron steak
med bacon, spinat og rødvinssmør og The Fat Pike fries med trøffelmayo

DESSERT
– Bananasplit
med vaniljeis, chokoladesauce med mørk rom, flødeskum og valnødder

 

Muligheder for tilkøb

VINMENU
165,00 kr.
Vino Spumanti Brut, Bosco dei Cirmioli Bosco Viticoltori
Pinot Grigio, Charles Smith
Syrah, Boom Boom, Charles Smith

 

VELKOMSTDRINK
55,00 kr.
Festivalcocktailen er “Cucielo Cinque7” bestående af
Cucielo Bianco & San Pellegrino Tonic

 

 

Alle billetter købes via Dining Weeks hjemmeside

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.