Hold private selskaber i Metiers ”herreværelse”. Lad dig dog ikke narre af navnet – alle er velkomne uanset køn.

Brunt, mørkt og ovalt

Ingen ved egentligt hvorfor, det hedder Herreværelset. Det har det heddet, siden stedet engang var bodega. Udtrykket i lokalet er bestemt rustikt, for det er en lille mørk hule med tykt gulvtæppe, mørke træmøbler og en lille hjørnebar. Her er plads til 12 personer ved det ovale bord, og lokalet ligger adskilt fra resten af restauranten med egen indgang.

Plads til store idéer

Herreværelset kan bruges til sammenkomster af en hver art. Egentligt kan du bare komme med din idé, og så vil de hos Metier hjælpe dig med at føre den ud i livet.

Metier kan også arrangere en hyggelig aften for dig og dit selskab. Det kan være en vinsmagning af biodynamiske vine, en ekstra festelig fødselsdag i private rammer med en særlig menu eller firmamiddagen inden en koncert i Parken, der kun ligger et langskud væk.

Biodynamik og økologi

Hos Metier er alt kød økologisk, og grøntsagerne enten biodynamiske eller økologiske, lokale råvarer. Det sikrer, at råvarens kvalitet og friskhed er intakt, og samarbejdet med de lokale producenter giver større gennemsigtighed og nærhed, end hvis man køber fra anonyme og konventionelle producenter.

Book herreværelset

Kontakt Metier direkte og hør mere om mulighederne for dit arrangement. Find kontaktinfo her

 

 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.