Hos Metier på Blegdamsvej er den nye menu fyldt med råvarer, der kommer fra både land, vand og luften.

Som altid splittes ugen op hos Metier, således at du tirsdag til torsdag vælger imellem tre eller fem serveringer, og i weekenden kører en fast menu med en snack, et glas bobler og fem serveringer.

Fra tirsdag til torsdag kan du blandt andet få følgende serveringer “tatar af okseinderlår fra Slagtergården – urte-emulsion, glaskål, sprød malt, syltede slåenbær og løgkarse”  og “makrel fra Fiskerikajen – agurk, gremolata, creme på makrelrogn og Rød Tvetand” . Fem serveringer koster 375 kr., og tre serveringer koster 275 kr.

I weekenden er alle serveringer fastsat af køkkenet, og her startes med “jordskokker & rygeostecreme” med et glas bobler til. Herefter serveres blandt andet “buratta fra La Treccia – fennikel, byhonning-vinaigrette, ristede kerner med fennikelfrø og urter” og “braiseret okse fra Slagtergaarden – gulerodscreme, kålskud og sauce​”. “En weekend på Metier” koster 375 kr.

Læs mere om Metier og se hele menuen her

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.