Nu åbner den italienske restaurant, TEMPO, som du kan være én af de første til at prøvesmage – de tester nemlig deres menu til en favorabel pris frem til jul

Restaurant TEMPO er netop åbnet på Sankt Annæ Plads og det er ikke helt uprøvede kræfter, der giver københavnerne en ny italiensk restaurant et stenkast fra Nyhavn. Bag restauranten står, blandt andre, Torben Klitbo, der har været med til at skabe flere prisvindende københavnske restauranter, herunder Høst, Llama, Scarpetta, The Fat Pike og nu også TEMPO.

TEMPO følger de klassiske italienske kokkehåndværktraditioner, som du kender og elsker, men de gør det med en frækhed, der giver retterne et udtryk, der får dig til at sige “den havde jeg ikke lige set komme”.
Der bliver altså sat tempo på klassikere som pizza, ravioli, bøf, risotto, crudo, gelato, og TEMPO giver dig et skud tiltrængt italiensk energi, der lyser op i den mørke tid.

Stemningen og indretningen er stilren og international, priserne er til at komme i nærheden af og kodeordet er genkendelighed. Du kan derfor trygt læne dig tilbage i de smukke og hyggelige rammer og smage dig igennem de skønneste italienske specialiteter.

Smag på Tempo

På en række udvalgte datoer frem til jul, kan du prøvespise Tempos menu til en særdeles god pris. Det eneste du skal gøre, er at købe billet på forhånd, og bagefter svare på et spørgeskema, der fremsendes via mail efter middagen.

Menu Italiano

Antipasti
Burrata, prosciutto, crudo

Filetto di manzo, sugo ai porcini, radicchio alla griglia e polenta
Oksemørbrad, karljohansauce, grillet radicchio og cremet polenta

Torta al cioccolato, caffè, nocciola Piemonte e caramello
Chokoladekage, kaffe, Piemonte-hasselnødder og karamel

225,- pr. person (inkl. Billetgebyr)
For alle tre retter

Normalpris 395 kr. pr. person.

Se menuen og bestil din billet her

 

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.