Der er en ny klassiker på menuen på Islands Brygges bøf & skaldyrrestaurant, The Fat Pike – “The Fat Five Menu”

The Fat Five er en “fatastisk” guidet tur rundt i det alsidige menukort, så du får smagt lidt af det hele.

THE FAT FIVE

Fine de Claire-østers
lette og elegante østers, serveres med vinaigrette og citron, 2 stk.

Tuntatar
med guacamole, lime og crispy tortillas

Popcorn shrimps
med grøn mayo og brændt citron

Grillet ribeye
med Bourbon-glaseret shiitake-svampe, forårsløg og The Fat Pike fries

The big fat ice cream sundae
med frugt, knas og sauce

345,- per person (min. 2 pers.)

*Helleflynder i stedet for Grillet ribeye + 30,- per person

 

Til menuen kan du bestille “The Three Fat Wines”, hvis du gerne vil drikke nogle gode vine til, der komplimenterer retterne i The Fat Five.

THE THREE FAT WINES

Xarel-lo, El Xitxarel-lo, Caves Martí Serdà, Spain

Merlot, No Bull Merlot, Charles Smith, USA

Gros Manseng, La Gascogne d’Alain Brumont, France

215,- per person (per pers.)

 

Foretrækker du à la carte, kan du se hele menukortet her.

Hav en fatastisk dag!

Vil du være den der anbefaler restauranter til dine venner?

Skriv dig op til vores nyhedsbrev og få ugentlige guides og nyheder om food8s deltagende steder.